We houden u graag op de hoogte van het laatste energienieuws, handige energietips en leuke acties. Lees hieronder verder. 

Energieprijzen per 1 juli omlaag

Bespaar op uw energierekening


Een meevallertje voor u: de temperatuur stijgt, uw energietarief daalt! De prijs voor energie gaat dit jaar de tweede keer in prijs omlaag. De gemiddelde energierekening gaat per 1 juli met ongeveer € 20 per jaar omlaag. Gas wordt goedkoper, de prijs van stroom blijft 'min of meer gelijk'. Toch kunt u nog voordeliger uit zijn door uw energieprijzen goed te vergelijken en slim over te stappen. Wat houdt dit precies in en waar moet u op letten? Krijg antwoord op deze vraag en lees verder. 


Win een Weber BBQ!
Energievergelijker.nl roept uw hulp in. Het beoordelen van energieleveranciers gaat veel verder dan alleen het vergelijken van prijzen. Wat zijn uw ervaringen met de energieleveranciers? Beoordeel nu een energieleverancier en maak kans op deze luxe Weber barbecue en u bent klaar voor de zomer! Doe mee met onze Facebookactie en geef je review!

Energiebesparende producten
Naast het aanpassen van uw energierekening kunt u uw energieverbruik ook verlagen door slim om te gaan met uw verbruik. Bij Energievergelijker.nl kunt u energiebesparende producten aanschaffen. Wat denkt u van een waterbesparende douchekop of digitale tijdschakelaar? Ga naar onze webshop. 

Uw onafhankelijke energieadviseur
Vergelijk eenvoudig de energieprijzen van stroom en gas en stap eenvoudig over. Bespaar honderden euro's. Meer info.


Extreem koud voorjaar invloed op energierekening 
Huishoudens hebben mogelijk meer energie verbruikt dan normaal. Dit koude voorjaar kan uw maandelijkse voorschot in de war brengen. Controleer daarom uw voorschot met uw daadwerkelijke gebruik! Lees meer.

Word Facebook Fan!
Volg Energievergelijker.nl ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste energienieuws, handige tips en leuke acties. Word fan. 

Copyright © Internet Connections 58196072 * All rights reserved.
Wilt u liever geen nieuwsbrieven meer ontvangen van Energievergelijker.nl? Dat kan. Schrijf je dan uit voor de nieuwsbrief.