Copy
Maart 2022
Sint Laurensfonds gaat armoede én eenzaamheid in Rotterdam tegen.
Graag delen we het laatste nieuws. Ga voor een compleet overzicht naar onze website

Nieuw aanvraagproces voor zomeractiviteiten

Ben je van plan dit jaar een aanvraag voor zomeractiviteiten bij ons in te dienen? Let dan goed op en lees hoe wij ons proces hebben aangepast en aan welke voorwaarden jouw zomeraanvraag moet voldoen.  

Dit jaar willen we jouw zomeraanvraag sneller behandelen. Daarom hebben we een eigen aanvraagformulier voor dit soort aanvragen klaargezet. Deze aanvraag kun je voor 1 juni a.s. doen. 
Lees meer >

Wie wordt onze collega Office Manager?

Wij zijn op zoek naar een efficiënte duizendpoot die Sint Laurensfonds op alle fronten ondersteunt. Je bent het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de informatie adequaat wordt opgepakt.

Kom jij als Office Manager samen met ons actief een bijdrage leveren aan het versterken van de Rotterdammers? Solliciteer dan nu.
Lees meer >

Telefonisch spreekuur

Iedere woensdag tussen 9.30 en 11.30 uur houden we telefonisch spreekuur voor organisaties die een projectidee willen doorspreken, of een andere vraag aan ons fonds hebben. Je kunt dan je plan of idee voorleggen als je belt naar 010-4182833. Hoe concreter je bent, hoe beter wij antwoord kunnen geven. We spreken je graag!
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright © 2022 Sint Laurensfonds, All rights reserved.