Copy
Workshops in het Programma Versterking Organisaties

Workshops in het Programma Versterking Organisaties

Organisaties die een bijdrage van Sint Laurensfonds (hebben) ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de workshop 'De theorie van verandering'. 

Onder elk project ligt een 'theorie van verandering'. Ofwel model dat de verandering beschrijft die een organisatie met een project of interventie nastreeft en hoe deze verandering wordt gerealiseerd. Als hulpmiddel bij het schrijven van een projectplan en het invullen van ons aanvraagformulier kan dit model zeer behulpzaam zijn. Daarom willen we daar in een workshop meer aandacht aan besteden.

De workshop is bedoeld voor de planmakers en schrijvers van aanvragen van vrijwilligersorganisaties en wordt gegeven door Cees van Breugel (werkzaam bij Stichting Woord en Daad, is organisatieadviseur en teamleider bij Stichting Thuis in West).

Datum en tijdstip
De workshop wordt 12 oktober 2017 gehouden van 09.30 - 14.00 uur. Het aantal plekken is beperkt. Deelname is gratis en is op basis van een motivatiemail. Bij voorkeur is deelname van twee medewerkers per organisatie gewenst, zodat kan worden samengewerkt.

Interesse?
Vul het inschrijfformulier in op onze website. Eind september krijgt u bericht of u kunt deelnemen.    
Copyright © 2017 Sint Laurensfonds