Copy
Mei 2022
Sint Laurensfonds zet zich in voor Rotterdammers met een lage sociaal-economische status (SES). Graag delen we het laatste nieuws. Ga voor een compleet overzicht naar onze website

Strategisch beleidsplan 2022-2025

Elke vier jaar stellen we ons strategisch beleid vast. Dat hebben we onlangs weer gedaan. We hebben gekeken hoe we Rotterdammers met een lage sociaal-economische status nog beter kunnen versterken. Dat doen we met partners in de stad. Lees de volledige samenvatting hier.

Lees meer >

Verhalen & nieuws

Vergeet je jouw zomeraanvraag niet?

Voor zomeractiviteiten hebben we een eigen aanvraagformulier klaargezet, zodat wij jouw aanvraag sneller kunnen behandelen. We ontvangen die aanvraag graag voor 1 juni a.s. Ben je benieuwd naar het aangepaste proces en of jouw aanvraag aan de voorwaarden voldoet?
Lees meer >

Met de Rotterdampas er voordelig op uit

We krijgen veel aanvragen voor zomer- en/ of kinderactiviteiten die goedkoper zijn als de deelnemers een Rotterdampas hebben. Bekijk wat de Rotterdampas kan betekenen voor de activiteiten die je gaat organiseren. Blijft er een bedrag over? Dan kun je voor dat bedrag een aanvraag bij Sint Laurensfonds indienen.
Lees meer >

Eten ontvangen als eerste stap naar hulp bij armoede

Wij krijgen vaak aanvragen die mensen in armoede eten geven. Om die hulp beter te maken en uiteindelijk de cirkel van armoede te doorbreken, wilden we eerst een paar dingen goed uitzoeken. Daarom hebben wij hier in samenwerking met Gemeente Rotterdam en Stichting De Verre Bergen een verkennend onderzoek naar laten uitvoeren door Bureau Bartels. Lees in de samenvatting de uitkomsten van dit onderzoek.

Lees meer >

De volgende deadline voor aanvragen komt er aan

We willen je eraan herinneren dat de eerstvolgende deadline voor aanvragen steeds dichterbij komt. De aankomende deadline is 11 juli a.s. Lees hier meer over op onze website en heb je vragen neem dan contact met ons op. 
Lees meer >

Wij hebben er een nieuwe collega bij! 

Marjan is officieel bij ons begonnen als officemanager! "Met veel plezier draag ik in deze rol bij aan het mooie werk van Sint Laurensfonds", aldus Marjan. Ben je nieuwsgierig wie er bij ons werken? Het hele team vind je hier.
Lees meer >

De laptopdesk

Wil je een aanvraag indienen voor de financiering van laptops of tablets voor jongeren tot 30 jaar? Neem dan contact op met de laptopdesk. Dit is een loket van Stichting Boschuysen dat wordt gesteund door meerdere fondsen, waaronder Sint Laurensfonds. Voor meer informatie, lees het artikel op onze website.  

Lees meer >

Telefonisch spreekuur

Iedere woensdag tussen 9.30 en 11.30 uur houden we telefonisch spreekuur voor organisaties die een projectidee willen doorspreken, of een andere vraag aan ons fonds hebben. Je kunt dan je plan of idee voorleggen als je belt naar 010-4182833. Hoe concreter je bent, hoe beter wij antwoord kunnen geven. We spreken je graag!
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright © 2022 Sint Laurensfonds, All rights reserved.