Copy
Workshop over crowdfunding

Workshop over crowdfunding

De tweede week van 2017 is alweer begonnen. We hopen dat u een goede start heeft gehad en dat 2017 ook voor u veel goeds mag brengen.

Misschien past een workshop Crowdfunding wel bij de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Op donderdag 26 januari 2017 organiseren we namelijk samen met Douw&Koren een workshop over crowdfunding. Naast een presentatie over het onderwerp is er een interactief gedeelte. De workshop duurt van 09.30 tot 13.30 uur.

Tijdens de workshop komen onder meer de ontwikkelingen van crowdfunding in Nederland aan de orde. Een crowdfunding expert verzorgt een inleidende lezing waarin de ins & outs en ervaring met crowdfunding worden gedeeld. Welke vormen van crowdfunding zijn er en wat zijn de do’s & don’ts? Hoe kunnen organisaties gebruikmaken van deze ontwikkeling in financiering? Wat zijn de (on)mogelijkheden en welke projecten zijn voor deze vorm van financiering meer geschikt? Aan de hand van geslaagde en minder geslaagde maatschappelijke voorbeelden wordt een basis gelegd. Zie voor meer informatie
onze website.

Geïnteresseerd? Via deze link kunt u zich inschrijven. Maximaal 25 deelnemers kunnen meedoen op basis van een motivatie. Definitieve deelname wordt nog bevestigd.

Copyright © 2017 Sint Laurensfonds