Copy
Op 29 september t/m 3 oktober 2014 vinden de regiobijeenkomsten Leren met Tablets plaats in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Hengelo en Groningen.
Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media

Alles over tablets op school

De regiobijeenkomsten Leren met Tablets bieden een inhoudelijk programma over alle vraagstukken rondom tablets in het onderwijs, dat wordt ondersteund door de PO-raad, de VO-raad en Kennisnet. Hier ontmoet u vooraanstaande specialisten, die u op de hoogte brengen van de mogelijkheden voor hardware, digitale leermiddelen en implementatietrajecten. Met een bezoek van één dag bent u volledig op de hoogte!

Reserveer uw plek nu in uw regio >>

De locaties zijn bekend
- Maandag 29 september: Hilton Hotel Den Haag
- Dinsdag 30 september: Meeting Plaza Utrecht
- Woensdag 1 oktober: Seats2Meet Strijp-S Eindhoven
- Donderdag 2 oktober: De Grolsch Veste, het stadion van FC Twente
- Vrijdag 3 oktober: Seats2Meet 050 Groningen

Er is dus altijd een bijeenkomst bij u in de regio!
Steve Jobs School


Maurice de Hond

Een van de voorvechters van tablets in de klas is Maurice de Hond. Zijn Steve Jobs Scholenconcept is een van de aanwezige partijen op Leren met Tablets.
De Grolsch Veste, de locatie voor de bijeenkomst in Hengelo-Enschede


Kosten

Deelname aan een bijeenkomst kost slechts €50, inclusief koffie, thee en lunch. Er is altijd een bijeenkomst bij u in de buurt, dus u spaart reistijd uit. 
Like to Share magazine


Partners

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Kennisnet, Apple Solution Experts, APS, Timpaan Onderwijs, Acer, Samsung, VO Content, Snappet, Eduapp, Steve Jobs Scholen, Brite, de Nationale Onderwijsgids en toonaangevende educatieve uitgeverijen.  


Rosenmöller

Onlangs kwam de derde editie van het gratis onderwijsmagazine Like to Share uit, met een voorwoord van Paul Rosenmöller.
Copyright © 2014 Like to Share, All rights reserved.