Copy
capçalera
BARCELONA MAGIC LINE
imagen
imagen
imagen
imagen

Si no pots fer la BML, participa amb el donatiu al Km0

imagen
BARCELONA MAGIC LINE
www.barcelonamagicline.org
info@barcelonamagicline.org
93 253 21 36
 

BARCELONA MAGIC LINE - 7 TURONS PER 7 CAUSES

La solidaritat de la Barcelona Magic Line
La Barcelona Magic Line - Sant Joan de Déu és una marxa solidària; tots els equips us heu plantejat un repte econòmic i heu sensibilitzat el vostre entorn per aconseguir-lo.

Us recordem les 7 causes a les que es destinarà la totalitat dels fons captats pels equips, als quals únicament restarem les despeses de producció de les samarretes i les cantimplores que molts de vosaltres esteu utilitzant per incrementar la vostra captació. Al llarg de la primavera us detallarem els programes als que destinarem els diners. 

Moltes gràcies a tots els equips per l'esforç que esteu fent! 

TURÓ DE LA ROVIRA

 
El context econòmic actual fa que moltes més persones es trobin en situació de vulnerabilitat. A SJD garantim que les persones ateses tenen cobertes les necessitats bàsiques més enllà de l'atenció purament assistencial.

Quim Erra, director de Cúria Provincial de l’Orde Hospitalari SJD. “La persona és un tot i l’hem de veure de manera integral, perquè una dimensió afecta l’altra”
MIRA EL BATEC

TURÓ DEL CARMEL

 
La recerca biomèdica és l’únic camí per avançar en el coneixement i tractament de les malalties. A SJD prioritzem la recerca translacional que permet millorar els tractaments de les persones que atenem.

Liberto Folch, director general de Bebé Due. “Per Bebé Due, la nostra empresa, col·laborar amb la recerca és un estímul pel nostre treball”
MIRA EL BATEC

TURÓ DE LA CREUETA DEL COLL

 
Vivim en un món desigual, amb 1.200 milions de persones pobres. Pobresa i malaltia es retroalimenten. A SJD apostem pels agermanaments, relacions estables i a llarg termini entre centres de la Orde per millorar l’atenció dels centres ubicats a països amb rendes baixes.

Doctor Francisco Cambra, director del programa Cuida’m de l’Hospital Maternoinfantil SJD. “La solidaritat és una manera de rebel·lar-se contra la injustícia que suposa néixer en segons quins llocs del món”
MIRA EL BATEC

TURÓ DEL TIBIDABO

 
Tot i que cada vegada es diagnostiquen més casos de trastorns mentals en les societats desenvolupades, encara pesa un fort prejudici sobre aquest col·lectiu. A SJD tractem les persones amb problemes de salut mental oferint-los recursos per potenciar les seves capacitats socials i laborals.

Paco Martínez, treballador social del Parc Sanitari SJD. “És més difícil recuperar-se de les conseqüències socials de la malaltia mental, que de la malaltia mental en sí mateixa”
MIRA EL BATEC

TURÓ DE SANT PERE MÀRTIR

 
Les societats desenvolupades consideren la infància un col·lectiu prioritari. A SJD apostem per ser pioners en la incorporació d’avenços científics alhora que disposem de programes per fer més humana l’hospitalització dels infants.

Núria Serrallonga, psicòloga Child Life de l’Hospital Maternoinfantil SJD. “Un nen que està hospitalitzat té dret a continuar fent vida de nen”
MIRA EL BATEC

TURÓ DE MONTJUÏC

 
La feina, la família, les amistats, la salut... Quan es trenca la xarxa, tots estem en risc d’acabar vivint al carrer. A SJD acompanyem les persones que s’han quedat sense llar en el procés de recuperar l’autonomia de la seva vida.

José Antonio, exusuari de SJD Serveis Socials - Barcelona. “Quan portes molt de temps vivint al carrer, penses que mai podràs tornar a l'altre costat de la vida”
MIRA EL BATEC

TURÓ DEL MONT TÀBER

 
Les persones que perden l’autonomia necessiten suport per desenvolupar les activitats bàsiques de la seva vida diària. A SJD atenem les persones en situació de dependència des d’un model humanista, amb la dignitat de la persona com a eix vertebrador.

Venacio, usuari de SJD Serveis Sociosanitaris. “Les activitats ens fan sentir més alegres i positius, alhora que ens permeten relacionar-nos amb els companys, cosa que a casa no faríem”
MIRA EL BATEC
Avís legal: Aquest missatge pot contenir informació confidencial. Si vostè no n'és el destinatari, si us plau, esborri el text i els arxius adjunts que pugui contenir, i faci'ns-ho saber immediatament. No el reenviï ni en copiï el contingut, ja que està sotmès a secret professional i la llei en prohibeix la divulgació. El correu electrònic via Internet no permet assegurar la confidencialitat dels missatges que s'envien, ni que es rebin íntegrament ni tampoc que la recepció sigui correcta.