Oplev Afrika på Første Række med Nyati Safari Rejser og rejs på Luksus Safari i 10 dage til en fast pris året rundt på 16.995,-/person.

Mød os på rejsemessen Ferie for Alle i Herning

Vi glæder os til rejsemessen Ferie for Alle i Herning næste weekend fra den 20. - 22. februar, hvor vi vil være at finde i hal G på stand 5752. Besøg os her og bliv hensat til varmere Afrika-himmelstrøg af vores passionerede Afrika eksperter. Vi holder desuden spændende rejseforedrag alle tre dage, hvor vi fortæller i levende billeder om den unikke safarioplevelse på Nyati Safari Lodge og giver inspiration til, hvordan safariopholdet kan kombineres med flere eventyrlige rejsemål rundt i det sydlige Afrika og Det Indiske Ocean. Har du ikke mulighed for at mødes os på rejsemessen, holder vi fortsat vores gratis rejseforedrag ca. 1 gang om måneden og vores rejsekonsulenter er altid klar ved telefonerne til at dele ud af deres Afrika-viden.
Rejseforedrag hver dag kl. 13 i lokale G13

Rejseforedrag alle 3 dage

Oplev vores inspirerende rejseforedrag både fredag, lørdag og søndag kl. 13 lokale G1.
Messe stand G5752

Vi er på stand G5752

Vores Afrika eksperter står klar til dele ud af deres Afrika viden i Sal G på stand nr. 5752.
"Vi elsker Sydafrika!" fotokonkurrence på Facebook
Sidste chance for at deltage i fotokonkurrencen!

"Vi elsker Sydafrika!" fotokonkurrencen er i fuld gang på vores Facebook side og der er nu under 2 uger tilbage af konkurrencen! Upload dit favorit billede fra Sydafrika på vores Facebook side. Hermed deltager du i konkurrencen om en uges gratis ophold for 2 personer på Nyati Safari Lodge. Klik her for at gå direkte til konkurrence siden. (Eller indsæt flg. adresse i din browser:  https://www.facebook.com/NyatiSafari/app_327112894078264. Du er nødt til at have en Facebook profil for at kunne deltage).

 
 
Med venlig hilsen
Nyati Safari
 Send til en ven

Nyati Safari på facebook    Nyati Safari på twitter

Copyright © 2015 NYATI SAFARI

Telefon: 70260407
Mail: nyati@nyati.com