En varm julehilsen til jer alle, som følger lidt med i, hvad der sker her i Nyati Safari. Tak for endnu et fantastisk år med masser af rejseeventyr. Vi vil gerne love at næste år byder på endnu flere Nyati eventyr.
Nyati Safari Julehilsen

Nyati Safari ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår


Vi vil gerne sende en varm julehilsen til jer alle, som følger lidt med i, hvad der sker her i Nyati Safari. Tak for endnu et fantastisk år med masser af rejseeventyr. Vi vil gerne love at næste år byder på endnu flere Nyati eventyr.
├śrken Safari i Dubai

Nyati Ørken Safari


Det vil fx allerede fra 1. januar blive muligt at rejse til Dubai med Nyati Safari på et ægte 1001 nats eventyr. Dubai byder på både storby oplevelser udover det sædvanlige, badeferie og et spændende indblik i den arabiske kultur. Vi vil kunne imødekomme alle ønsker til en Dubai ferie, og vi vil særligt anbefale en Dubai + Safari kombination, med 3 nætter i Dubai før eller efter en uges luksus safari. Vi har besøgt samtlige strandhoteller i byen, udforsket alle seværdigheder og sammensat et spændende tur program, som viser det bedste af, hvad Dubai kan tilbyde. Vi vil også kunne tilbyde rendyrkede ørkensafari rejser fx i kombination med Mauritius og inden længe også Maldiverne og Seychellerne. Det vil være muligt at flyve direkte til Dubai fra København og herfra direkte videre til Afrika eller Mauritius.
Nyati Safari & fx Mauritius

Flere Safari Kombinationer


Vi mærker en stigende efterspørgsel på spændende safari rejsekombinationer. Det giver god mening at koble oplevelser på en safari rejse, da flyturen til Afrika fortsat er den største udgift til rejsen. Det koster således marginalt mere at koble et par ekstra overnatninger på safari eventyret. Dorthe Rask er netop rejst til Mozambique for at udforske flere muligheder her, mens jeg selv netop er vendt tilbage fra en rundtur på ø-paradiset Mauritius. Jeg har udforsket alle hoteller, der er værd at besøge og udvalgt to nye femstjernede hoteller, som vi begynder at tilbyde fra det nye år. Vi har det fulde overblik over øens mange muligheder, så hvis I går og drømmer lidt om kridhvide strande, turkisblåt hav og hoteller, hvor intet er overladt til fantasien, så giv os et ring og hør mere om de mange muligheder.
2 ugers Luksus Safari for 19.995,-/person
 
Afrika på Første Række


Står den på safari , er der fortsat intet bedre sted end vores egen vidunderlige Nyati Safari Lodge, som byder på autentisk luksus i helt unikke rammer. Vi er midt i Great Kruger National Park, lige ud til Olifant-floden og det bedste af det hele er, at alle vores gæster kan opleve dette sceneri på første parket. Alle vores River Bungalows, Olifant villa suiter og den eksklusive Cheetah Camp ligger direkte ned til floden, så man kan sidde på sin egen udsigtsterrasse og opleve Afrikas vilde dyr på tæt hold. Det er Afrika på Første Række!
Vi bestræber os altid på at sætte nye standarder for, hvad man kan forvente sig som Nyati Safari gæst, og på vores egen safari lodge garanterer vi:

  • I bliver fløjet helt ud til en af de lokale lufthavne v/Kruger National Park
  • I får maksimal luksus og privatliv i egen River bungalow
  • Det gastronomiske i niveau er i top og alle måltider er inkluderet
  • I kan opleve et stort inkluderet safari program med danske guider
  • Til en fast pris på 16.995,- per person for 10 dage/ 7 nætter på alle fredagsafgange ud af København eller Billund året rundt
… og få en ekstra uge med i hele maj, juni og juli for kun 3000 kr. ekstra per person. Vi tilbyder med garanti den mest luksuriøse safari oplevelse til prisen.
 
Hent mere inspiration på vores nye hjemmeside www.nyati-safari.dk, hvor I også vil kunne tilmelde jer vores gratis rejseforedrag. Det vil endvidere være muligt at møde os på rejsemesserne til januar og februar i hhv. Bella Centeret (18.-20. Jan.), i Odense Kongres Center (25.-27. Jan) og i Herning Messecenter (22.-24. Feb.).

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt Nytår!


Med venlig hilsen
Eline Halborg-Bendtsen
Adm. Direktør
Copyright © 2012 NYATI SAFARI

Telefon: 70260407
Mail: nyati@nyati.com