En varm julehilsen til jer alle, som følger lidt med i, hvad der sker her i Nyati Safari. Tak for endnu et fantastisk år med masser af rejseeventyr. Vi vil gerne love at næste år byder på endnu flere Nyati eventyr.
Nyati Safari Julehilsen

Julehilsen fra de varme himmelstrøg


Vi vil gerne sende en varm julehilsen til alle vores Nyati Safari fans og sige tak for endnu et fantastisk år med masser af rejseeventyr. Her i vores koldeste tid er det sommer på Nyati Safari Lodge, bushen står i fuld flor, og vi glæder os til at byde et nyt år velkomment med safarioplevelser i verdensklasse! Vi har netop indviet vores nye sundowner spot på Nyatis jorde, hvor udsigten er uovertruffen. Den sydafrikanske bush strækker sig så langt øjet rækker, horisonten brydes kun af enkelte såkaldte "koppies", små karakteristiske bjergtoppe, og for foden af udsigtspunktet ligger et idyllisk lille vandhul, hvor de vilde dyr dagligt kommer for at slukke tørsten. Yngleforholdene har været særligt gunstige det sidste år, så der har aldrig været så meget dyreliv omkring Nyati Safari Lodge og Kruger Nationalpark som nu.

Nyati Sundowner Spot

Med denne udsigt vil du kunne nyde den smukke sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks, imens vores kokketeam dækker op til en ægte sydafrikansk "braii", som er en herlig bush middag under stjernerne. Til lejligheden har vi genoplivet den traditionelle potjie ("poike") gryderet efter den oprindelige Nyati opskrift, så du kan opleve den ægte smag af Sydafrika.

Nyati "braii" i det fri

Du kan få en lille forsmag på Nyati magien på det nye sundowner spot på vores Facebook side her. Den traditionelle braai vil blive efterfulgt af en spændende night game drive igennem bushen. Vores åbne safari biler er nu udstyret med store projektør lys, så det vil blive nemmere at spotte det vilde dyreliv. Det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.
Nyati Fotokonkurrence på Facebook
 
Ny fotokonkurrence: Vi elsker Sydafrika!

 
I julegave til alle, der deler vores passion, lancerer vi en fotokonkurrence, hvor alle kan deltage denne gang med deres favorit billede fra Sydafrika! Del din begejstring for dette eventyrlige land og upload dit bedste Sydafrika billede til vores fotokonkurrence på vores Facebook side. Hermed deltager du i konkurrencen om en uges gratis ophold for 2 personer på Nyati Safari Lodge. Konkurrencen vil køre i ca. 2 måneder, så der er god til at finde det bedste billede frem og få venner og bekendte til at stemme på det. Klik her for at gå direkte til konkurrence siden. (Eller indsæt flg. adresse i din browser:  https://www.facebook.com/NyatiSafari/app_327112894078264. Du er nødt til at have en Facebook profil for at kunne deltage)
Mange varme jule- og nytårshilsener fra Nyati Safari.
 
Med venlig hilsen
Nyati Safari
 Send til en ven

   
 
Copyright © 2014 NYATI SAFARI

Telefon: 70260407
Mail: nyati@nyati.com