Upload dit bedste Nyati Safari billede til vores fotokonkurrence og deltag i lodtrækningen om et gratis ophold på Nyati Safari Lodge for 2 personer.

Vind en uges ophold for to på Nyati Safari Lodge 

Noget af det, vi glæder os allermest over, er, når vores Nyati gæster har lyst til at dele deres oplevelser med os. Derfor har vi besluttet at belønne denne indsats med sætte et ophold for to i en hel uge på Nyati Safari Lodge på højkant til vinderen af vores fotokonkurrence. Du skal blot sende os dit bedste Nyati Safari billede via vores Facebook side og hermed deltager du i lodtrækningen om et gratis ophold på Nyati Safari Lodge for 2 personer. Vi trækker lod blandt de bedste af de indsendte billeder den 31. juli og vinderen får besked den 10. August 2014.
Ny tilvalgsaktivitet: Jessica den tamme flodhest

Nyt fra Nyati Safari Lodge

Vinteren er over os i Sydafrika, bushen mister langsomt sit grønne skær og lyser op i smukke gule, røde og brune nuancer. Blade falder af og græsset bliver mindre tæt, så det bliver nemmere at spotte de vilde dyr. Morgenerne er kolde og klare med fantastisk smukke orange solopgange, mens solen varmer luften op henover dagen, så man oplever de dejlige danske sommer temperaturer vi nyder herhjemme nu. Nyati Safari Lodge har desuden fået en ny tilvalgsaktivitet: Besøg den verdensberømte tamme flodhest Jessica, som du kan både fodre, nusse og endda kysse på den store mule. Vi glæder os til en herlig vintertid.
Nyati Safari Gourmet Aften

Nyati Safari Gourmet Aften

Der var en overvældende stor tilslutning til vores Nyati gourmet aften og stemningen var høj med så mange Nyati fans samlet på et sted. Stifter Jørgen Nielsen bød velkommen og Erik Ahlmann underholdt med sin store viden om Sydafrika og aftenens skønne vinmenu. Tidligere Nyati chefkok Søren Hansen havde travlt i køkkenet og fik orkestreret en fantastisk 4-retters menu, så man følte sig hensat til den kulinariske oplevelse på Nyati Safari Lodge. Vi fik genskabt lidt af magien herfra og håber at kunne gentage succesen en anden gang! Glimt fra aftenen kan opleves på vores Facebook side - klik her.
360 graders visning af Nyati Safari Lodge

360 graders visning af Nyati Safari Lodge 

Nyati Safari Lodge kan nu opleves med 360 graders visning på hjemmesiden, så man kan få en bedre fornemmelse af de skønne rammer på lodgen. Klik på Nyati Safari Lodge fanen, som ligger under alle vores rejsemål. Her ligger en tegning af safari lodgen, klik på tegningen og vælg hvilken bygning (markeret med røde prikker), du ønsker at se nærmere på. Se fx visningen af de smukke Nyati River Bungalows her. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Nyati Safari Lodge. 

Alle de bedste ønsker om en god sommer! 
 
Med venlig hilsen
Eline Halborg-Bendtsen
Adm. Direktør
 Send til en ven

Nyati Safari på facebook    Nyati Safari på twitter    
 
Copyright © 2014 NYATI SAFARI

Telefon: 70260407
Mail: nyati@nyati.com