Copy
Aplică pentru un proiect cu finantare de la bugetul de stat!
 
View this email in your browser

Au fost publicate procedurile consultative pentru programele nationale!
Finantari nerambursabile mai mari fata de anul trecut

   
 

 Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, din cadrul Guvernului Romaniei, a lansat procedurile consultative pentru implementarea programelor nationale cu finantare de la bugetul de stat.

Între programele disponibile pentu acest an se regăsesc Comert, Microindustrializare, Mestesugari, Femeia Manager, Targul IMM si EMPRETEC. Finantarea nerambursabila per proiect este mult mai mare fata de cea din 2016, in unele cazuri aproape dublata.
De asemenea, in grila de programe nu se mai regaseste programul Start.
 

 
Programul COMERT SERVICII 2017 se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii care au cel putin 2 ani de la infiintare la momentul deschiderii aplicatiei, o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane de euro si active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane de euro, la finele anului fiscal anterior. Finantarea nerambursabila se ridica la 90%, exclusiv TVA, dar nu mai mult de 250.000 lei.In cazul programului MICROINDUSTRIALIZARE 2017, intreprinderile mici si mijlocii care activeaza in domeniile de fabricare sau industriale, cu cel putin doua exercitii financiare incheiate, valoarea maxima a finantarii nerambursabile fiind de 450.000 lei. 
Programul TARGUL IMM 2017 este destinat IMM-urilor in vederea promovarii produselor acestora. Inscrierea se realizeaza pe baza unui formular, targul aflandu-se la cea de-a 8-a editie. Ajutorul va consta in participarea gratuita si suportarea cheltuielilor de transport pentru beneficiari şi pentru produsele acestora, in limita a 2500 lei, respectiv 1600 lei pentru cazare, daca este cazul.   


Toate procedurile consultative de implementare, publicate pentru dezbatere publica, sunt disponibile accesand acest link. Propunerile si observatiile dumneavoastra le puteti transmite pe adresa directia.imm@imm.gov.ro.

Pentru mai multe detalii, consultantii Tipique va stau la dispozitie!Copyright © 2017 Tipique SRL, All rights reserved.
Newsletter <Au fost publicate procedurile consultative pentru programele nationale
Finantari nerambursabile mai mari fata de anul trecut!>


Detaliile noastre de contact sunt:
Splaiul Unirii nr 6 cladirea B3A etaj 4 modul 3 Bucuresti
Telefon: 0733.000.034
Email: office@tipique.ro


This email was sent to george.nistor@tipique.ro
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Younique Advisers srl - CUI RO27452148 / J40/9390/2010 · Splaiul Unirii · Bucharest 040031 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp