Copy
Bereidheid om te helpen blijkt enorm!
Bekijk in browser

Gebruikers NLvoorelkaar heel bereid om elkaar te helpen

Beste <<First Name>>,

Onderzoek onder onze gebruikers (jij!) wijst uit dat onze community bijzonder behulpzaam is. Zo blijkt dat:

  1. 96% van de NLvoorelkaar-gebruikers buiten hun eigen huishouding elkaar zou willen helpen
  2. men daar gemiddeld 55 dagdelen per jaar voor heeft!
Zou iedereen in Nederland zo behulpzaam zijn, dan betekent  dat er ruim 1 miljard uur per jaar extra is voor vrijwilligerswerk! 

We willen jou, als onderdeel van de NLvoorelkaar community, bedanken voor deze mooie positieve boodschap waarmee we de rest van Nederland kunnen inspireren! Want jullie bewijzen dat iedereen iets voor een ander kan doen én dat dat ook nog eens heel erg leuk kan zijn. Iets goeds doen, #doetjegoed :).

17.000 matches and counting..


Een kleine update over de stand van zaken: NLvoorelkaar groeit hard! Meer dan 30.000 gebruikers stelden ruim 27.000 vragen en kwamen met elkaar in contact. Per maand worden er bijna 1000 matches gemaakt. De teller tikte vorige week de 17.000 aan en blijft doortellen.

Benieuwd naar een match? Lees het verhaal van Amy-Sophie hieronder. Heb jij ook zo'n fijne match? Laat het ons weten op social media via #doetjegoed. 


Als ik oud ben, zou ik het ook niet leuk vinden om eenzaam te zijn.'

Amy-Sophie,18 jaar, besloot na het zien van een tv programma op zoek te gaan naar vrijwilligerswerk met oudere mensen in haar buurt.

Amy-Sophie woont met haar ouders en broertje in Roosendaal. Ze heeft drukke maanden achter de rug met het doen van eindexamen, sporten en een baantje als postbezorger. Toch zet ze zich al ruim een half jaar wekelijks in voor dementerende ouderen in een woonvoorziening bij haar om de hoek. Lees hier verder.

Vind zelf ook zo'n fijne match!
Copyright © 2016 NLvoorelkaar


 update your preferences or unsubscribe from this list