Copy
Young Impact is een krachtige beweging van jongeren die nu in actie komen voor een betere wereld. 
Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
 

NLVOORELKAAR PRESENTEERT: 
YOUNG IMPACT


Beste <<First Name>>,

Met onze marktplaatsen streven we er sinds 2011 naar om samen iedereen de zorg en aandacht te bieden die hij verdient. Daar hebben we dankzij jou al heel veel maatschappelijke impact mee kunnen bereiken.

Wij geloven dat we nog veel meer voor elkaar kunnen krijgen en dat de jongere generatie daar een belangrijke rol in moet spelen. Daar presenteren wij jullie met trots een revolutionair nieuw initiatief voor en door jongeren: Young Impact!

Om een groot succes van Young Impact te maken hebben we jouw hulp hard nodig. Vertel erover op de school van je (klein)kinderen, deel het binnen je organisatie, in de buurt of via de sociale media. Lees hieronder meer over Young Impact en de rol die jij hierbij kunt spelen!

“Some people don’t think it is cool to help others. Personally, I think it is the coolest thing in the world” - PRINCE HARRY | WE DAY UK

WAT

Young Impact is een krachtige beweging van jongeren die nu in actie komen voor een betere wereld. Het initiatief is gebaseerd op WE Day, een beweging die inmiddels meer dan twee miljoen jongeren heeft geactiveerd tot sociale en actieve wereldburgers.

Young Impact bestaat uit een uniek scholenprogramma en een waanzinnig afsluitend evenement. Het scholenprogramma zet jongeren in hun kracht om inspiratie om te zetten in actie en met Young Impact Celebration vieren de jongeren samen de impact die ze hebben gerealiseerd. Op dit event geven internationale iconen en artiesten inspirerende speeches en optredens. Een kaartje is niet te koop: deze kan verdiend worden door in actie te komen met Young Impact!

Young Impact laat jongeren beseffen dat ze in staat zijn om daadwerkelijk verandering te realiseren en hoe mooi het is om anderen te helpen!

Lees meer

MET WIE

Het Oranje Fonds en The Missing Chapter Foundation zijn partner van Young Impact. Daarnaast hebben prinses Laurentien, Dolores Leeuwin (presentatrice van o.a. Klokhuis) en Emile Roemer zich aan het initiatief verbonden.
WAT KUN JIJ DOEN?
CHALLENGE 1

Volg ons op Facebook en Instagram zodat je onderdeel wordt van onze beweging en alle Challenges en ontwikkelingen op de voet kunt volgen. Vraag je de mensen om je heen ook mee te doen!

FACEBOOK 
INSTAGRAM
CHALLENGE 2

Laat je e-mailadres achter als je meer betrokken wilt worden bij Young Impact of op de hoogte wilt worden gehouden. We horen graag jouw mening en goede ideeën. Als je al weet op welke manier je zou willen helpen, dan kun je ons dat ook laten weten.
 
CHALLENGE 3

Spread the word! Vertel in je buurt bij de gemeente, organisaties of op school over Young Impact en vraag of de directeur, mentor of leraar de school wil aanmelden.

INFORMATIE VOOR SCHOLEN
INFORMATIE VOOR GEMEENTEN & WELZIJNSORGANISATIES
 

MEER WETEN?


Ga naar de website of kom naar één van de informatiebijeenkomsten die van 29 maart t/m 14 april in het land worden gehouden. Aanmelden is mogelijk tot 25 maart 2016. Tot dan!
 
Facebook
Twitter
Website
Je ontvangt deze e-mail als gebruiker van NLvoorelkaar.
© Copyright 2015 – NLvoorelkaar

Contactgegevens:  
NLvoorelkaar
T: 088-8000603
E: info@nlvoorelkaar.nlUitschrijven?