virtu.fi-uutiskirje 4/2016
virtu.fi
hyvinvoinnin tukena
uutiskirje ilmestyy
joka toinen kuukausi
Olet tämän viestin vastaanottaja, koska organisaatiosi on tehnyt yhteistyötä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen kanssa. Jos et halua saada näitä viestejä enää jatkossa, voit poistaa itsesi listaltamme viestin alaosassa olevasta linkistä.

Hyvinvoinnin mittarit käyttöön sähköpostilla

Virtu.fi –verkkopalvelussa on hyvinvoinnin mittareita. Niiden avulla kansalainen voi itsearvioida elämäntilannettaan ja palvelutarvettaan. Mittareihin on tullut odotettu muutos. Ne voi ottaa käyttöön myös sähköpostilla, jolloin käyttäjä ei tarvitse verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai sirullista henkilökorttia. Kaikki mittarit ovat maksuttomia ja  niitä voi käyttää tietokoneella, tablettilla ja älypuhelimella. Lisäksi asiakas voi halutessaan antaa katseluoikeuden mittareihin ammattilaiselle.

Jos mietit, mitä mittarit ovat, pääset tutustumaan niihin tässä uutiskirjeessä. Tutustu ja suosittele asiakkaallesi.

Tarvitsetko asiakkaasi tukea arjen hallintaan?   

Sähköinen lukujärjestys auttaa arjen asioiden suunnittelussa ja niiden toteuttamisessa. Helppokäyttöiseen lukujärjestykseen merkitään tehtäviä ja tapaamisia, joista saa muistutuksen puhelimeen.

Tutustu Arjen lukujärjestykseen

Mietityttääkö asiakasta hyvinvointi?

Oma tilannearvio on oman tilanteen kartoitus, jonka avulla saa tietoa arjen sujumisesta. Tieto lisää mahdollisuuksia parantaa omaa hyvinvointiaan. Palvelussa voi valita seurattavaksi esim päihteiden käyttöä, ihmissuhteita ja näiden vaikutusta mielialaan.  

Tutustu Oma tilannearvioon

Selkeyttääkö kirjoittaminen asiakkaaksi ajatuksiasi?

Oma päiväkirja on turvallinen ja luotettava, jonka suojauksesta virtu.fi -palvelu huolehtii. Sinne voi tallentaa ajatuksia, tunteita ja kokemuksia milloin ja missä vain.

Tutustu Oma päiväkirjaan

Onko asiakkaaksi miettinyt ryhdistäytymistä raha-asioissa? Tuntuuko kirjanpito paperilla vaivalloiselta?

Rahankäytön seuranta -palvelu auttaa talouden suunnittelussa ja jokapäiväisessä rahankäytössä. Kirjaamalla palveluun tulot ja menot näkee, mihin rahat ovat kuluneet. Palvelu antaa tietoa, mistä on varaa karsia sekä kannustaa muutokseen.

Tutustu Rahankäytön seurantaan
Logot

Email Marketing Powered by Mailchimp