L'actor Adrián Grösser de ‘Merlí’ s'estrena a les curses de regularitat i mínim consum amb BMW
 
ECOseries 2016: Primera cita en el Rally Costa Brava Històric que dóna inici demà
 
Les ECOseries, el primer campionat a Europa basat en la conducció eficient i l'ús de vehicles que advoquen per les energies alternatives, veurà la seva primera prova de la temporada 2016 aquest dissabte, 19 de març, al disputar els 400 km que conformaran la segona etapa del Rally Costa Brava Històric.


Adrián Grösser / Participació de BMW en una prova de las ECOseries de 2015
 
Deu cotxes considerats ‘eco’ prendran la sortida des de l'exclusiu OneOcean Club al Port Vell de Barcelona, amb dos participants de l'equip vencedor de la passada edició, Albert de la Torre-Josué Sánchez (Mercedes Clase A 200 CDi) i Magda Oliver-Fina Miralles (Mercedes Clase A 200 CDi), que seguint la tònica dels últims anys veuran en els tàndems Joan Mussull-Eloi Alsina o Miquel Martín-Josep M. Carbonell, a bord de models Mazda MX 5, dos grans rivals.
 
A més d'aquestes dues marques, vehicles Porsche, Toyota, Smart i Audi prendran la sortida amb els seus eficaços pilots, així com dues unitats de BMW Barcelona Premium pilotades per dos personatges mediàtics. D'una banda, el pilot Dani Clos que estarà copilotat per Víctor Beltrán (BMW 116D M); i per l'altre, un actor que causa sensació entre el públic més jove com és Adrián Grösser, que participarà amb el seu germà Kail a bord d'un BMW 216D Activ Tourer dins de la categoria ECO3. Adrián interpreta a Marc, un alumne del professor de filosofia al que dóna vida el consolidat Francesc Orella en l’exitosa sèrie que ha emès aquesta tardor TV3, i que aviat es veurà a La Sexta.
 
Nascudes fa cinc anys, aquesta és la primera temporada que les ECOseries són organitzades per RallyClassics. Les conformaran sis cites i, d'aquesta inaugural, de moment es desconeix el recorregut en no fer-se públic fins demà, atès que l'itinerari de l'Històric es manté sempre en secret per incidir en la seva dificultat.
 
El campionat compta amb el suport de BMW, Saunier Duval, ecoticias.com, així com la Generalitat de Catalunya a través d’esportcat.
 
Informació de temps on-line a: www.rallyclassics.org

Fotos de lliure ús: Marta Ros i RACC

De acuerdo con la Ley vigente, le remitimos esta información de prensa (no comercial) que le llega automatizada a través de nuestro sistema electrónico. Si no desea recibir más notas de prensa emitidas por JAS, pulse "Darme de baja de la lista".

D'acord amb la Llei vigent, li enviem aquesta informació de premsa (no comercial) que li arriba automatitzada a través del nostre sistema electrònic. Si no desitja rebre més notes de premsa trameses per JAS, premi "Darme de baja de la lista".