Palamós serà la seu, durant els propers tres anys, del prestigiós Rally Costa Brava Històric
Aquesta prova automobilística que té lloc el mes d’abril, és puntuable pel campionat europeu d’aquesta especialitat i compta amb la participació dels principals equips del món. Palamós acollirà, entre altres, les verificacions, el parc tancat, el pòdium de sortida, un tram espectacle, els actes de lliurament de premis, a banda de tenir centralitzat permanentment a la vila l’oficina de direcció de la prova i l’allotjament de tots els equips participants. La prova preveu un itinerari d’uns 1.000 quilòmetres repartits en diversos trams que es disputaran entre les comarques de Girona i Barcelona.

  
El municipi de Palamós acollirà a partir de l’any vinent el prestigiós Rally Costa Brava Històric. L’Ajuntament de la vila i l’organització de la prova, RallyClassics, han acordat que Palamós sigui la seu central de les tres properes edicions d’aquesta competició automobilística de gran prestigi, que encapçala les proves de regularitat per a vehicles clàssics del país, i que l’any 2017 disputarà la seva XIV edició.
 
El proper Rally Costa Brava Històric, primer amb seu a Palamós, es disputarà entre els dies 20 i 22 d'abril de 2017 i serà puntuable pel “FIA Trophy for Historic Regularity Rallies”, l'autèntic campionat europeu d'aquesta especialitat, que atraurà els millors especialistes del món.

  
Palamós acollirà la major part dels actes de la competició, des de les verificacions, parc tancat, podi de sortida, village, un tram espectacle, a part dels finals d'etapa i l’acte de lliurament de premis, a més de situar permanentment en el municipi l'oficina de direcció de l'esdeveniment i l'allotjament de l'organització i de tots els integrants dels equips participants.
 
En relació a l’anunci de la realització a Palamós del Rally Costa Brava Històric l’alcalde de la vila, Lluís Puig destaca “l’aposta que fa el municipi per seguir incorporant al calendari d’activitats de l’any propostes del prestigi d’aquest ral·li que segueixin posant de relleu el nom de Palamós i desestacionalitzant la seva àmplia oferta”.
 
 
Àlex Romaní,
màxim responsable de RallyClassics afegeix “buscàvem una nova seu que s'il·lusionés i apostés pel Rally Costa Brava Històric per donar-li estabilitat en l'esportiu i a canvi aportar-li tot el protagonisme que la nostra prova pot donar. Estem realment satisfets que Palamós es converteixi a la seu principal del nostre ral·li, una ciutat amb molta classe i encant, que entén que el Rally Costa Brava Històric és un element turístic i de comunicació de primer ordre”.
 
Per a la propera edició l’organització preveu un itinerari d’uns 1.000 quilòmetres repartits en diversos trams que es disputaran entre les comarques de Girona i Barcelona.Més informació a: www.rallyclassics.org

Fotografies de lliure ús de Ramon Puig, Adrià Masferrer, Jaume Palau-Ribes i RallyClassics
www.jas.es · @JASInfoService
+34 93 885 22 56 · jas@jas.es
Darme de baja de la lista
 
Enviar a un amigo

Ver en el navegador

De acuerdo con la Ley vigente, le remitimos esta información de prensa (no comercial) que le llega automatizada a través de nuestro sistema electrónico. Si no desea recibir más notas de prensa emitidas por JAS, pulse "Darme de baja de la lista".

D'acord amb la Llei vigent, li enviem aquesta informació de premsa (no comercial) que li arriba automatitzada a través del nostre sistema electrònic. Si no desitja rebre més notes de premsa trameses per JAS, premi "Darme de baja de la lista".