•  83 cotxes han pres la sortida des del podi instal·lat a La Copa de Girona

Ja ha començat el 64 Rally Costa Brava


Girona, 11 de març de 2016. Amb la sortida oficial a les 17.00 hores des del podi instal·lat al Pàrquing La Copa, en ple centre de Girona, ha començat avui la 64 edició del Rally Costa Brava, prova inaugural del Campionat d'Europa FIA de Ral·lis Històrics que conforma la primera gran trobada de clàssics de la temporada continental, espanyola i catalana, en els apartats de Velocitat i Regularitat. Després de la sortida, els participants recorreran dues vegades els dos únics trams previstos per a aquesta primera etapa: ‘Els Àngels’ (15,16 km) i ‘Les Serres’ (8,09 km) disposant d'una àrea de servei a Fontajau, per arribar de nou al parc tancat de La Copa a partir de les 23.00h.

Dels 83 vehicles participants, 35 disputen la cursa a l'apartat de Velocitat i 48 més en el de Regularitat. Tant en una modalitat com en l’altra, les carreteres estan tancades al trànsit. La base i el HQ del ral·li, així com la sala de premsa, s'emplacen a l'Hotel Gran Ultonia.

Després de l'etapa d'avui, nocturna en gairebé la seva totalitat, el 64 Rally Costa Brava viurà demà dissabte una segona jornada més llarga, amb dos trams als quals s'hauran de fer tres passades, Osor (12,21 km) i Cladells (14,16 km), i un tercer amb dos girs previstos que és Espinelves-Collsaplana (24,85 km). Després de sortir a les 9.00h des de la capital gironina, durant el dia els participants realitzaran dos reagrupaments a Domeny-Fontajau (12.40 i 16.35 hores) abans de l'entrada al parc tancat de La Copa, amb final de ral·li a les 19.45 hores, després d'haver realitzat 582,69 km dels quals 175,31 correspondran a trams de velocitat o especials de regularitat.

Ja amb la competició finalitzada, tancarà la cita un sopar oficial a l’Auditori de Girona després del qual es donaran els trofeus als vencedors de les dues especialitats i les seves categories. La cita està organitzada per RallyClassics i compta amb el suport de l'Ajuntament i Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya a través d’Esportcat, la firma Costa Brava Pirineu de Girona, així com les federacions internacional, espanyola i catalana d'automobilisme, a més dels diferents col·laboradors tècnics, entre els quals hi són Moritz, Seat, Hotels Ultonia i Blunik.
Informació de temps on-line tant en Velocitat com en Regularitat: www.rallyclassics.org

Informació per a mitjans de comunicació: 872 18 08 37
Sala de premsa del 64 Rally Costa Brava: Hotel Gran Ultonia (Passeig Jaume I, s/n Girona)

Fotos lliures de drets: Ramon Puig

De acuerdo con la Ley vigente, le remitimos esta información de prensa (no comercial) que le llega automatizada a través de nuestro sistema electrónico. Si no desea recibir más notas de prensa emitidas por JAS, pulse "Darme de baja de la lista".

D'acord amb la Llei vigent, li enviem aquesta informació de premsa (no comercial) que li arriba automatitzada a través del nostre sistema electrònic. Si no desitja rebre més notes de premsa trameses per JAS, premi "Darme de baja de la lista".