Dues setmanes seguides de Rally a la Costa Brava

El 2016, la Costa Brava i la seva històrica relació amb el món dels ral.lis viu un esdeveniment inèdit i espectacular: la disputa dels dos Rally Costa Brava del calendari al llarg de dues setmanes consecutives, primer el de puntuabilitat FIA (11 i 12 de març) i cinc dies més tard l’Històric (17 al 20 de març), dues setmanes en les quals Girona, Lloret de Mar i Barcelona viuran la màgia que només el ral·li més antic d’Espanya pot aportar.


Clicar el cartell corresponent per a la nota de premsa del:
64 Rally Costa Brava FIA (esquerra) i XIII Rally Costa Brava Històric (dreta)

__________________________________________


 
64 anys de Rally Costa Brava
11 i 12 de març. Girona, ciutat protagonista
 
Falten poc més de vint dies pel seu 64 aniversari. Amb un període d’inscripció obert a primers de gener, les inscripcions per participar en el Rally Costa Brava no paren d’arribar. RallyClassics espera posar, un any més, el cartell de complet, en ser aquesta una cita molt apreciada pels participants de tota Europa. La prova és puntuable per a aquestes disciplines de clàssics:

En Velocitat:
•  Campionat d’Europa FIA de Rallyes Històrics, obrint el calendari
• Campionat d’Espanya de Ral.lis de Velocitat per a Vehicles Històrics, obrint el calendari
• Copa de Catalunya d’Històrics

En Regularitat:
• Campionat d’Espanya de Regularitat
• Copa de Catalunya de Regularitat
La inscripción de equipos europeos es una constante característica de la prueba, lo que le otorga internacionalidad y a la vez un parque de vehículos de los que gusta contemplar. En 2015 se inscribieron más de 100 equipos que provenían de 15 países distintos. Aún es pronto para hablar de participantes para esta edición, pero pilotos con monturas espectaculares como Claudio Covini (Lancia Rally 037 ‘Totip’), Serge Cazaux (Lancia Rally 037 ‘Martini’), Jorge Pérez-Companc (Ford Escort), Mats Myrsel (Porsche 911), Patrick Canavese (Lancia Delta HF Integrale 16V,)... han sido de los primeros en abrir las inscripciones.

Doce especiales a lo largo de 2 etapas
Una edición más, y ya van cinco, el centro neurálgico de la prueba se situará en la ciudad de Girona, con el parque de la Devesa como marco de salida y llegada en el conocido Parking La Copa, donde se ubicará el parque cerrado, mientras que la asistencia se habilitará en el recinto polideportivo de Fontajau. Por delante, los inscritos tendrán un recorrido de 589,69 km, con 175,31 km de tramos de Velocidad y Regularidad, divididos en dos etapas: 11 y 12 de marzo, con algunas especiales nocturnas, en especial el primer día.

 

El ral·li el conformaran 12 especials, cinc d’elles diferents, una vegada realitzades les verificacions tècniques en el pavelló municipal Fontajau. Durant la primera jornada, la sortida tindrà lloc a les 17.00 hores per realitzar un bucle a doble passada conformat per Els Àngels (15,16 km, a disputar a les 17:48 i 20:48h) i Les Serres (8,09 km, a las 18:55 i 21:55h), amb entrada al parc tancat de la Copa a les 23:00 hores.

La segona i última jornada donarà inici a les 9 del matí des d’aquest mateix podi i els participants començaran per Osor (12,21 km), que realitzaran en tres ocasions (10:08, 14:03 i 17:58h); seguirà l’especial més llarga, Sant Hilari-Espinelves (24,85 km), a la qual únicament donaran dues passades (10:35 i 14:30h), i tancarà Cladells (14,16 km, a realitzar a les 11:35, 15:30 i 18:26h). El final del ral·li està previst a les 19:45 hores, i hi haurà ‘services’ a Llorà el primer dia, i a Sant Hilari i Coll de Revell, el segon.

Després de la publicació provisional de resultats a les 21:30h a l’Hotel Gran Ultonia, base del ral·li i de l’oficina de premsa, a aquesta hora donarà inici un sopar oficial a l’Auditori de Girona, on a continuació tindrà lloc el lliurament de premis.Els patrocinadors d’aquesta mítica cita del món dels ral.lis són l’Ajuntament i la Diputació de Girona, així com EsportsCat de la Generalitat de Catalunya.

No falta tampoc el suport de de SEAT, Moritz, Blunik i Ultonia.

Tots els detalls d’aquest 64 Rally Costa Brava en l’enllaç http://goo.gl/AkhSFF Fotos libres de derechos: Jaime Palau-Ribes, Adrià Masferrer, Ramon Puig, Maria Comas

De acuerdo con la Ley vigente, le remitimos esta información de prensa (no comercial) que le llega automatizada a través de nuestro sistema electrónico. Si no desea recibir más notas de prensa emitidas por JAS, pulse "Darme de baja de la lista".

D'acord amb la Llei vigent, li enviem aquesta informació de premsa (no comercial) que li arriba automatitzada a través del nostre sistema electrònic. Si no desitja rebre més notes de premsa trameses per JAS, premi "Darme de baja de la lista".