Castellolí marca l'equador de les BMW Classic Series, amb una prova de resistència


La regularitat per a clàssics en circuit té una nova cita al ParcMotor-Castellolí. Serà la tercera prova de les BMW Classic Series i tindrà lloc dissabte que ve, 20 de juny. Aquesta trobada tindrà un format diferent a l'habitual pel que fa referència a cotxes, amb una prova de 3 hores de Regularitat i Resistència que es disputarà entre les 19 i les 22 hores, en aprofitar les possibilitats de llum que dóna l'estiu.

A l'apartat reservat a les dues rodes, hi haurà de nou dues graelles (A i B), amb entrenaments entre les 14.45 i les 15.45 hores, i dues mànigues de cursa que s’iniciaran respectivament a les 16 i a les 17.15 hores, amb mitja hora en pista per a cada grup. El lliurament de trofeus als millors de les motos serà a les 18.30 hores, mentre que el repartiment de premis per las participants amb cotxes es farà a les 22.15 hores. Precisament, la novetat recau en aquesta cita a l'apartat per a cotxes clàssics, la competició dels quals donarà inici a les 19.00 hores amb 180 minuts a la pista seguits, a manera de “Resistència-Regularitat”, sense entrenaments ni temps de referència, ja que seran aplicats de forma automàtica, sense que cada equip hagi de notificar-ho.

“The Summer Party”, una barbacoa col·lectiva per als participants, serà el colofó d’aquesta gran cita estiuenca. Només 15 minuts abans del final de la competició de cotxes clàssics s'iniciarà la festa, posant així punt i final d'una manera divertida i amena a l'equador del campionat.A l'anterior cita disputada a Alcarràs, Alejandro Tejedo (Ducati 900SS), va aconseguir una còmoda victòria que, sumada a la setena posició del fins a aquell moment líder, Josep Benaiges (Suzuki), els permet coliderar la classificació provisional de motocicletes. També molt disputada es troba la classificació d'automòbils, on el binomi Jordi Martínez-Francesc Palau (VW Golf GTI) encapçalen la llista seguits de prop per Francis Dastarac-Grégory Piau (Porsche), vencedors de l'última prova celebrada.

Tota la informació i classificacions completes de les BMW Classic Series a www.rallyclassics.eu i als seus respectius facebook i twitter.

Fotografies lliures de drets: BMW Classic Series by RallyClassics (Autor: Manu Serrano Godoy)

De acuerdo con la Ley vigente, le remitimos esta información de prensa (no comercial) que le llega automatizada a través de nuestro sistema electrónico. Si no desea recibir más notas de prensa emitidas por JAS, pulse "Darme de baja de la lista".

D'acord amb la Llei vigent, li enviem aquesta informació de premsa (no comercial) que li arriba automatitzada a través del nostre sistema electrònic. Si no desitja rebre més notes de premsa trameses per JAS, premi "Darme de baja de la lista".