Copy
Buma Classical Convention // 28 september 2014
Is de tekst slecht leesbaar? Open de e-mail in uw browser.
Het programma en blokkenschema staan online!
Met nog twee maanden te gaan totdat de Buma Classical Convention TivoliVredenburg tijdelijk overneemt, zijn we verheugd te kunnen melden dat het programma en blokkenschema voor zowel de conferentie als het festival online staan! Heeft u al een kijkje genomen? Let op: als u uw tickets uiterlijk 30 september koopt, profiteert u nog van het speciale early bird-tarief.
Over de streep met Serge van Veggel
Marketeers en programmeurs zijn regelmatig in de veronderstelling elkaars vakgebied goed te kennen en dat kan nog wel eens botsen. Serge van Veggel (Opera2day), spreker tijdens de sessie 'Over de streep', stond in zijn carrière aan beide kanten van de streep tussen de verschillende vakgebieden binnen culturele organisaties en herkent deze problematiek dan ook als geen ander. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het interview hier.
Advertentie- en promotiemogelijkheden
Wilt u uw organisatie zichtbaar maken tijdens de Buma Classical Convention? Dat kan! Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Neem contact op met Cathalijne Huijben (cathalijne.huijben@lustr.nl). Kent u iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur deze nieuwsbrief dan door.
Zaken doen met...
Pieter Jan Leusink & Ivo Janssen

Gaat het bij ondernemerschap om geld verdienen of doen waar je het gelukkigst van wordt? En hoe zijn die twee te combineren? Pieter Jan Leusink is dirigent. Hij ademt, denkt en droomt Bach. Ivo Janssen is pianist en uit zijn liefde voor Bach op een minstens even ambitieuze wijze. Allebei spreken ze tijdens de sessie 'Zaken doen met...'. Wij vroegen beide heren naar hun ideeën over succes en hun drijfveren. Lees er hier over.
Forward
Share
Share
Tweet
Buma Classical Convention is een initiatief van Stichting Buiten.Gewoon.Klassiek en Lustr bv
Ook op andere manieren op de hoogte blijven? Volg ons via:
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Copyright © 2014 Lustr bv., All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences