Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de Nieuwsbrief van - Februari 2015

Bijna iedereen heeft het door... het is langer licht en de lente tikt zachtjes op je lijf die langzaam ontwaakt uit de winterstand. Bij Dansklooster merkten we overigens in januari weinig van de winterstand. Het 3e Nieuwjaars Dansfeest in Havelte was een heerlijke editie. Voor ons is nu de traditie ontstaan dat we op dit feest ons nieuwe programma boekje delen. Het boekje staat online en kan je dus het hele jaar doorbladeren. Maar het leukste is natuurlijk een echte in je handen hebben, dus kom maar snel weer een keer dansen... De lente gaan we onthalen op de locatie waar we zijn groot geworden, maar al lang niet meer zijn geweest: het gastenhuis van het Benedictijnse Liobaklooster in Egmond. Van vrijdag 27 t/m zondag 29 maart mogen we daar dansen, stil worden, wandelen, ontspannen etc. en dat alles met de zee heel dichtbij. We hebben dit weekend 2 speciale gasten in het team. Op zaterdagmorgen verzorgd Marloes van Houten (Hongkong) de Dans & Expressie workshop. En op zaterdag in de namiddag mogen we languit genieten van het harpconcert van Leona Leppers. Er zijn nog plekken beschikbaar, je bent van harte welkom. 

geloof in beweging

De nieuwste tak van Leef in Verbinding heet Dans!kerk. Met een team van 4 hebben we als missie om binnen de kerken de mensen in beweging te brengen. We geloven namelijk dat onze laagdrempelige en vrije stijl van dansen meer verbinding teweegbrengt. Verbinding tussen mensen onderling, in de binnenwereld van mensen, en in hun contact met God. Onze ideeën hierover worden (h)erkent en we zijn dus momenteel volop in beweging op dit vlak. Dus mocht je zelf in verbinding staan met een kerkgemeenschap en je wilt daar de mensen laten kennismaken met de kracht van dans... nodig ons dan uit. en stuur een email naar dans!kerk

Voorjaar & Zomer

5 weekenden in het voorjaar
& 3 weken in de zomer
Dat is de planning van Dansklooster. Alle programma's staan komende week online op de website zodat je wat meer kan lezen over het programma en de bijzonderheden van de locatie en/of de samenwerkingspartners. 

27 - 29 mrt - Egmond / Liobaklooster
18 - 19 apr - Werkhoven / Samaya
02 - 05 mei - Egmond / Liobaklooster
29 - 31 mei - Nijmegen / Andere Boeg
20 - 21 juni - Sittard / Mariapark

01 - 07 aug - Vlierhof Ouder/Kind week
09 - 13 aug - Vlierhof Dans/Yoga week*
15 - 19 aug - Barchem Dans/Zang week

*in het boekje staat de Dans/Yoga week op een andere datum maar de juiste datum staat hier (9 - 13 aug)
Copyright © 2015 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je begin april 2015
 
Email Marketing Powered by Mailchimp