Dansklooster biedt je met veel plezier aan:
de Zomereditie Nieuwsbrief  (April 2015)

Laten we onszelf warm dansen en zon uitnodigen mee te doen...

April is guur van start gegaan en dat maakt het verlangen naar zonnewarmte alleen maar groter. Daarom deze speciale thema nieuwsbrief gericht op de zomer... om alvast naar uit te kijken. Reserveer alvast je plekje bij 1 van de 3 zomerweken van Dansklooster en betaal pas in juni. Dat is nu alvast.... gratis voorpret. Klik op de links voor meer info.
Zomerweek 1 * Ouder & Kind op de Vlierhof. Een heerlijke compleet verzorgde week voor jou en je kind. We staan met hetzelfde team als vorig jaar voor je klaar. 
Zomerweek 2 * Dans & Yoga op de Vlierhof. Een nieuwe zomerweek in het aanbod en nu al een succes (wacht dus niet te lang...) in samenwerking met Marlieke van der Sar.
Zomerweek 3 * Dans & Zing in Barchem. De afgelopen 3 jaar was er een succesvolle dans & zing zomerweek in het Liobaklooster. Dit jaar steken we het in een nieuw jasje en verhuizen naar de schitterende Boskapel. We werken samen met Emily van Orsouw.


Maar de zomer begint in de nacht van 20 op 21 juni...
Midzomernacht gaan we heel bijzonder vieren op de meest fabelachtige locatie die wij kennen, ontdek hieronder meer!

Dans de Midzomer

Al een tijdje dansen we met de vraag hoe we het fabelachtig mooie Mariapark in Sittard ten volle kunnen delen. Het woord 1001-nacht kwam steeds binnen. Toen was het nog maar een kleine stap om het vieren van de Midzomer hier te laten plaatsvinden. En we doen het op een wonderlijke wijze... Je kan er namelijk voor kiezen om de hele nacht in Mariapark te blijven en samen een onvergetelijk ritueel te creëren met dans, verhalen, vuur, zang, labyrint, slapen en waken. 
Fase 1 is het voorspel...
zaterdag 20 juni van 14.00 tot 21.00 
Fase 2 is Midzomernacht
zaterdag  22.00 tot zondag 09.00
Fase 3 is het naspel...
zondag 21 juni van 10.00 tot 15.00

Je bent de hele periode welkom, maar je kan ook voor 1 of 2 fases kiezen. En het is mogelijk om een combinatie te maken met een overnachting in het klooster (op 10 minuten loopafstand)
Ontdek het hele programma...

Win 2 kaartjes voor de Midzomernacht...

We zien het helemaal voor ons die midzomernacht in Mariapark... en je weet : zoiets wonderlijks kan je met een gerust hart aan Dansklooster overlaten. We hopen dat je net als wij... een beetje gek bent en ja zegt tegen deze bijzondere nacht. We geven 2 kaartjes weg en vragen daar iets voor terug dat ons in de toekomst kan helpen --}

Ho ho ho niet te snel

Sorry, we weten het... we lopen erg hard van stapel met alle zomerperikelen. Laat het eerst maar eens lente worden toch? Om de lente ten volle te beleven hebben we 3 hele mooie dansweekenden die in de lente vallen. De lente blijft voor de dans een geweldige metafoor: dans jezelf open, zet jezelf in bloei, laat je wortels aarden en de voeding omzetten in wat vruchtbaar voor je is. Dans de lichtheid van het nieuwe leven, en ervaar tegelijkertijd de broosheid. 

18 - 19 apr - Werkhoven / Samaya
Voor wie van aandachtsvol in voeding, omgeving, natuur en muziek houdt...
02 - 05 mei - Egmond / Liobaklooster
Voor wie geeft om vrijheid, houdt van de zee, het mystieke leven en voor wie wat korter zou willen : de Vrije Dansdagen!
29 - 31 mei - Nijmegen / Andere Boeg
Voor houdt van weidsheid, deining, de wind in je haar en volledige vrijheid.

.
zo kan je ze winnen...

Je maakt via twee routes kans op de twee kaartjes. En omdat April doet wat ze wil... heb je de hele maand de tijd om mee te dingen naar de kaartjes.
Op 1 mei laten we feestelijk weten wie gewonnen heeft.

route 1 : Stuur ons een mooie / grappige persoonlijke quote over wat jij hebt ervaren in een weekend bij Dansklooster. De quotes mogen wij gebruiken in onze PR (we zetten er dan je voornaam en je leeftijd bij)

route 2 : Geef ons een gouden PR-tip met concrete handvatten. Wij merken namelijk dat het ieder weekend weer hard werken is om deelnemers te vinden. Het slaagt altijd en daar zijn we dankbaar voor. Maar we zouden het super vinden als er meer natuurlijke flow ontstaat rondom deelnemers.
Copyright © 2015 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je in juni 2015
 
Email Marketing Powered by Mailchimp