Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de Nieuwsbrief van Dansklooster - november 2013
Met nog maar 1 weekend in de planning, staan we op het punt van dankbaar terugblikken en vol kriebels vooruitkijken. Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 167 dansers ontvangen in 11 weekenden van Dansklooster. We zijn er wijs mee dat zoveel mensen ervoor hebben gekozen om hun weekend bij Dansklooster te vieren. Steeds meer leren we waar de kracht van ons aanbod ligt. Het is de balans tussen warmte & speelsheid, veiligheid & vrijheid, dynamiek & rust. De samenwerking met professionals in muziek en dans heeft ons ook veel inspiratie gegeven.  
Met wie werkten we afgelopen jaar samen? Dat was met : Amara Djembe, Leona Harp, Dymphi Stemexpressie, Zasja SingerSongWriter, Lijfmuziek Band, Digna Biodanza, Louise Balfolk, Antje Zang.
(klik hier om naar hun websites te gaan)  
Naast deze inspiratiebronnen is het team afgelopen jaar uitgebreid. In het eerste half jaar was Linda er altijd met Kundalini Yoga. In het voorjaar kwam Coby bij het vaste team en verrijkte de weekenden met haar aanwezigheid en massages.


Nieuwjaars Dansfeest
Zo'n mooi jaar, vraagt om een feestje.... We nodigen je van harte uit om in het tweede weekend van 2014 naar het Nieuwjaars Dansfeest in Havelte te komen. We hebben daar een mooie locatie waar we met 40 mensen kunnen overnachten. Een kort dynamisch weekend van zaterdag 11 januari 17.00 uur tot zondag 12 januari 13.00 uur. Lekker dansen en samen eten, het oude jaar achter ons laten en het nieuwe openen. Vol is vol en de kosten zijn maar 75,- 

4 (de) Zomerweken

Ja... dat klinkt een beetje raar in november. We zijn gewoon trots dat we zo'n mooi zomerprogramma hebben. Het is een nieuwe stap voor ons die we vol vertrouwen nemen. Er staan vier zomerweken in de planning in de maanden juli en augustus. Stuk voor stuk weken waarin alle ruimte is voor dans, andere vormen van expressie en voor die heerlijke....stilte. Weken waarin er voor je wordt gekookt en je natuurlijk zelf mag bepalen of je gaat voor een workshop of tijd voor jezelf. 
Zomerweek 1 :
4 de zomer
Zomerweek 2 : Dancing Voices
Zomerweek 3 : Terug naar je natuur
Zomerweek 4 : BALuArte
Halverwege december staat alle info over deze vier bijzondere weken op de website. De data kan je al wel checken die staan namelijk op de jaarplanner.

Jaar Mijmeringen

Het laatste dansweekend van 2013 vieren we op 14 & 15 december in Samaya (Werkhoven). Volgens ons de mooiste plek voor het wat intovertere programma: Jaar Mijmeringen. We werken in dit weekend samen met Leona Leppers die ons zal laten wegdromen bij een Harpconcert. Ook gaan we ons warm aankleden voor een Labyrint-meditatie in de tuin. Coby deelt met ons haar passie voor Contactdans. Mathilda begeleidt de vrije dans en Michael wordt 's avonds ingevlogen voor een DansExpressie workshop. Naast deze momenten in de mooie tuinzaal, zal Samaya voor ons zorgen. Hun biologisch vegetarische keuken is een feestje en de aandacht voor de natuur binnen en buiten het gebouw maakt je stil. 's Avonds loop je door de gangen en brandt in iedere nis een kaarsje.... Geef je vóór 15 november op als je met korting wilt deelnemen. 
Copyright © 2013 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je in januari 2014

Email Marketing Powered by Mailchimp