Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de Nieuwsbrief van Dansklooster - September 2014
We hopen dat je een fijne zomer hebt gehad, verwarmd door de zon en/of verfrist door de regen. September is aangebroken, dat voelt vaak als een overgang, de zomer ligt achter je en een nieuw seizoen ligt voor je. De ene krijgt er energie van en de ander wordt melancholisch. En misschien klopt dat allebei wel een beetje op deze drempel naar het nieuwe seizoen. Bij ons veranderen er een paar dingen. Michael is gestopt met zijn vaste baan in het Liobaklooster en staat open voor wat via Dansklooster, Leef in Verbinding, Dance Church & Danskerk op zijn pad komt. Een ontvankelijke fase die hij met vertrouwen instapt. We hebben besloten dat we op meer nieuwe plekken de dansweekenden willen gaan aanbieden. Enerzijds omdat we zelf zin hebben in nieuwe energie maar zeker ook om onze groeiende achterban variatie te bieden. Dit najaar gaan we voor het eerst naar de Boskapel in Barchem. Een unieke plek midden in het bos, die nog niet eerder op deze manier voor dans is gebruikt (onbegrijpelijk...) 
Eigenlijk gaan we de plek dus inwijden... we zijn van plan om dat te doen met mooie dansmomenten in de Kapel. En met bijzondere rituelen in het bos. Je bent welkom.

Een warme dansgroet van het Dansklooster-team 
Michael, Mathilda, Coby en Suzan

Sei Zoenen

We hebben deze zomer Sintra bezocht, een bijzondere plek dichtbij Lissabon. Daar was o.a. een foto-expositie waar deze bloem ons raakte. De bloem is op haar retour, net zoals de herfst kan voelen. Maar wat kan deze fase een schoonheid in zich hebben. Dit najaar is dat het thema in de dans. Het voelen van de impact van de seizoenen. Het aanvaarden van dat wat er is. En de schoonheid durven zien en zijn...

Je bent welkom in 3 weekenden.
Oktober - Boskapel in Barchem November - Mariapark in Sittard December - Samaya in Werkhoven

Daarnaast zijn we iedere vrijdagavond in de Raphael-Kapel in Bloemendaal voor Dance Church.

Bloementaal

We begeleiden nu ruim 3 jaar dans & meditatie weekenden, steeds 1 keer per maand. Een zegen om te mogen doen. We realiseren ons dat we gedragen worden door de dans-liefde van veel mensen rondom ons. Jullie zijn de stralen van de zon....
Op deze bloemen-mandala zie je een rode cirkel waarbinnen de bron geborgen is. Zie je hierin de titel van deze nieuwsbrief terug? Dans alsof niemand naar je kijkt (je bent veilig), heb lief (hoe kan je anders als je ziet dat we zo mooi zijn als de bloemen des velds) en verbind (omdat dat het gevolg is van liefdevol zijn) Binnenkort gaan we deze 'overtuiging' vormgeven binnen een nieuw samenwerkingsverband. Danskerk een bewegende inspiratiebron voor religieuze gemeenschappen.
Copyright © 2014 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je eind november 2014
 
Email Marketing Powered by Mailchimp