Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de nieuwsbrief over Lente-Dans-Weekenden

van Winterdip naar Lentekracht

Ieder jaar, eind februari / begin maart, begin ik te verlangen naar de lichte speelsheid van de lente. Verlangen is totaal niet mindfull dat weet ik, want de schatten van het leven liggen in het nu. Dat is iets wat we juist binnen de vrije dans zo krachtig ervaren. Je kan de dans starten met onrust in je hoofd over wat achter en voor je ligt. En aan het einde van dans... blijk je het ergens los te hebben gelaten en lukt het om volledig te zijn... 
Ik weet niet hoe jij met de seizoenen omgaat, of je ze omarmt zoals ze zijn, of dat je verlangt naar meer licht en warmte. Wat ik wel weet is dat de kracht ligt in aanwezig zijn. Daar gaan we je deze lente tot 3 x toe voor uitnodigen in onze 3 Lente Dans Retraites. Deze 3 titels zijn links naar de pagina's met uitgebreide informatie.

Dans & Yoga aan de voet van de duinen
Vrijdag 18 t/m Zondag 20 maart in Schoorl (Noord-Holland)

Dansen met Lijfmuziek in het wonderschone Samaya
Zaterdag 16 t/m Zondag 17 april in Werkhoven (Utrecht)

Dans de Vrijheid met een klankschalen-concert in Lioba
Vrijdag 29 april t/m Maandag 2 mei in Egmond (Noord-Holland)

ps. met de kortingsbon uit het boekje heb je 25,- korting op deze 3 retraites!

Vergeet je korting niet!

Je kan je cadeaubon (die kan oplopen tot 40,-) indienen tot 31 maart. Laat 'm niet aan je voorbij gaan lieve mensen. Stuur 'm op per post of doe het digitaal. Hier kan je 'm vinden. Wij sturen je de bon digitaal toe, dus het invullen van je adresgegevens is niet nodig. Wel graag de naam van degene aan wie jij de bon cadeau geeft.
Dans!kerk
Wellicht weet je dat naast Dansklooster (dat zich vooral richt op meerdaagse retraites op spirituele locaties) ook Dans!kerk bestaat (dat zich richt op het brengen van vrije dans binnen de kerk) Afgelopen weekend mochten we dansen in het hart van Utrecht. In de mooie Janskerk. Het was een speciaal project in het licht van de 40-dagentijd. We hopen vaker hier terug te keren.
Copyright © 2016 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je in mei 2016
 
Email Marketing Powered by Mailchimp