Leef in Verbinding biedt met veel plezier aan:
de eerste Nieuwsbrief van Dansklooster - september 2012
Leef in Verbinding

Leef in Verbinding biedt met veel plezier aan:

Nieuwsbrief van Dansklooster 


Een jaar geleden ging de website van Dansklooster de lucht in en vandaag ontvang je onze eerste nieuwsbrief. Wat is er veel gebeurd in een jaar tijd. Bijna 100 mensen hebben genoten van onze dansweekenden en we hopen dat dit in de komende jaren blijft groeien. De dansklooster-jaarplanner voor 2013 staat inmiddels op de site. Nieuw is dat we op meerdere locaties gaan werken, iets waar we enorm naar uitkijken omdat de locaties stuk voor stuk bijzonder zijn. Wie in 2012 een willekeurig programma voor 2013 boekt, geven we een dansklooster cadeaubon van €50,-. Een cadeautje om door te geven aan iemand met wie jij samen wilt dansen. Deze actie is er, omdat wij de aandacht willen vestigen op de basis achter Dansklooster en dat is Leef in Verbinding.

Wat is het?

Leef in Verbinding; dat is de basisgedachte achter alles wat we opzetten. Dansklooster was een jaar geleden het eerste product en een paar maanden later volgde de startpagina vol links. Op dit moment zijn we Bezinningsdag aan het ontwikkelen. De website is al online maar zal in de komende maanden nog een aantal keren veranderen. Om de simpele reden dat we in beweging zijn en dat proces graag met je delen. Dit doen we bijvoorbeeld door wekelijks een blog te plaatsen over hoe het is om als zelfstandige je dromen te realiseren.

Dansdagen in de Herfst

Het eerstvolgende aanbod van Dansklooster zijn de Dansdagen in de Herfst. Een programma waarin je vrij bent om te kiezen hoeveel etmalen je meedoet. De natuur is schitterend in deze tijd en binnen maken we het warm met kaarslicht en dans. Eén van de etmalen staat in het teken van dans & improvisatietheater. Een energieke mix met veel spelplezier. Over 1 maand is het al zover en omdat er nog voldoende plaats is, hebben we de samen-korting. Als je met z'n tweeën boekt geven we korting van 20%.
Copyright © 2012 Dansklooster, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp