Dansklooster Nieuwsbrief 2016-5
Dans jouw jaar uit & tegemoet

Dans jouw jaar uit & tegemoet...

De eerste dagen van december liggen achter ons. We beginnen ons te richten op de dagen aan het einde van het jaar. Als het goed met je gaat zijn dat mooie dagen om naar uit te kijken. Maar als je om allerlei redenen een pittig jaar achter je hebt liggen, of als het op dit moment tegenvalt... dan kan je opzien tegen deze fase van het jaar. Zowel verdriet / teleurstelling als dankbaarheid / geluk zijn juist nu heel sterk aanwezig in onze levens. Beide kanten van het leven zijn goed te voelen en te uitten in de vrije dans. Verlangen naar warme en geborgenheid, verlangen naar ruimte en je vleugels uit willen slaan... ze vormen beide de kleuren van ons bestaan. We nodigen je van harte uit om juist in deze tijd, te komen dansen in alle vrijheid en verbondenheid. Deze data staan voor je open in december, januari en februari.
Het NieuwJaar Dansfeest is een heerlijke traditie van Dansklooster om het jaar open te dansen. Ontmoet mensen die je eerder hebt ontmoet bij andere dansmomenten van Dansklooster. Of kom juist op een laagdrempelige wijze voor het eerst in aanraking met wat we doen. Er is tijd om te dansen, te spelen, te mediteren en lekker te eten. Een groot deel van de dansmuziek wordt live verzorgd door de muzikanten van Lijfmuziek!!

                                              De eerste weekendretraite van 2017 is in het Liobaklooster van vrijdag 17 tot maandag 20 februari. We hebben het al eens eerder gezegd, maar dit keer is het helaas echt waar... Dit wordt onze allerlaatste dansretraite op deze bijzondere locatie...

Jaarplanner 2017

Op dit moment zijn we achter de schermen bezig om de planning voor 2017 rond te maken. Nog niet alle puntjes staan op de i... dus we tippen je om onze website goed in de gaten te houden en op Facebook delen we de planning zodra deze rond is. 
- We gaan gemiddeld 1 x per 2 maanden een weekend-retraite aanbieden.
- We geven 1 x per maand Ecstatic Dance Alkmaar en 1 x per maand Ecstatic Dance Church in Bloemendaal.
- Er komen 4 zomer-retraites van 5 dagen en er komen 2 Ouder & Kind weken van 7 & 5 dagen.
- De 4 seizoenen Dans & Natuur Zaterdagen blijven. Maar helaas kunnen we niet het hele jaar naar Stoutenburg, 
dus vanaf de zomerdans komt er een nieuwe locatie.

Ecstatic Dance Church

In het 4e seizoen van dansen in de mooie Rafaelkapel in Bloemendaal is er veel veranderd. Suzan Lodder heeft afgelopen november besloten te stoppen. Per 1 december is daardoor de structuur en de naam veranderd. Ecstatic Dance Church is nu de intieme tegenhanger van onze Ecstatic Dance Alkmaar. De opbouw van de avond is identiek. Maar het grote verschil is dat je hier danst met maximaal 25 dansers, in een schitterend houten kerkje. 
1 x per 4 weken wordt de avond verzorgd door Dansklooster
1 x per 4  weken wordt de avond verzorgd door Mirre (Lijfmuziek)
Bij deze avond zijn zowel dansers als muzikanten welkom om samen de avond vorm te geven in een Jam-opzet.


We dansen altijd in de even weken!
Klik hier voor data en info
 
Copyright © 2016 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je eind januari 2017

 
Email Marketing Powered by Mailchimp