Leef in Verbinding biedt met veel plezier aan:
de derde Nieuwsbrief van Dansklooster - februari 2013
Leef in Verbinding

Dansklooster op Reis

De thuisbasis van Dansklooster is het gastenverblijf van het Liobaklooster in Egmond Binnen. Een bijzondere locatie door de verbondenheid met de actieve klooster- gemeenschap en het ruisen van de zee op de achtergrond... Toch kriebelt het. Waarschijnlijk omdat we ons beseffen dat groei en ontwikkeling vaak plaatsvinden buiten je comfortzone. Daarom nodigen we je de komende maanden uit op 3 nieuwe locaties met elk een eigen karakter.
Begin april gaan we naar Sittard, naar het intieme Mariapark. Het is een voormalige rustplaats voor Pelgrims. Wij waren direct verliefd op deze locatie toen we er toevallig naar binnen stapten. Hier bieden we twee losse dagen rond meditatie en dans, met een ingetogen karakter.
Eind april gaan we naar Samaya in Werkhoven. Een schitterend doordachte plek waar een hoge kwaliteit wordt geboden. De keuken is helemaal biologisch en vegetarisch, de bloemen in de gangen zijn vers en de kaarsjes in alle nisjes worden iedere avond weer ontstoken. Achterin de tuin ligt een groot labyrint waar we de tijd nemen voor een mooie meditatieve reis.
Begin augustus bieden we een heerlijke no-nonsense week aan in de Belgische Ardennen. Lekker lowbudget kamperen, samen dansen, theater spelen en iedere avond rond een kampvuur met een wijntje... Veel vrijheid om je te laten inspireren door diverse workshops maar ook om in je eentje de robuuste natuur in te trekken.

de Cadeaubon


We willen je graag wijzen op het bestaan van de Dansklooster-Cadeaubon. Het is een cadeautje dat je bijvoorbeeld aan iemand kan geven met wie jij graag een keer wilt dansen. De cadeaubon kost je 30,- euro en daarmee geef je de ander een korting van 50,- euro. De bon is een jaar geldig (vooral als stimulans om die ander op korte termijn te laten dansen). Wij sturen een mooi vormgegeven cadeaubon naar het adres dat jij opgeeft. 

We vinden de juiste balans tussen dat wat we bieden en dat wat we ervoor vragen belangrijk. Mocht je willen komen, maar het tarief past niet in je budget... schroom dan niet om met ons te zoeken naar het passende tarief.

Speciaal weekend in maart

In onze vorige nieuwsbrief benoemden we het al: Een dans en expressie weekend voor mensen met en zonder een verstandelijke handicap. We hebben een paar wijzigingen aangebracht. Waar aanvankelijk de focus lag op de deelnemers met een handicap kiezen we nu voor een 50/50 weekend op basis van gelijkwaardigheid. Dat vraagt om deelnemers met een handicap die zelfstandig zijn en deelnemers zonder handicap die zich vrij voelen in het contact. Een ontwapenende mogelijkheid voor iedereen...  klik hier voor meer informatie
Copyright © 2013 Dansklooster, All rights reserved.