Dansklooster biedt je met veel plezier aan:
de Special over : Ecstatic Dance Alkmaar &
Ecstatic Dance Church Bloemendaal

Lieve danser,

2017 is voor ons een jaar vol groei en verandering. We hebben onze dansavonden anders ingericht, we zijn langzaam van de workshopstructuur afgestapt en nog meer in de vrije dans gedoken. De structuur die Ecstatic Dance ons biedt past bij ons. Eerst aankomen in de ruimte, je lichaam verwelkomen in de ruimte. Er is een korte openingsceremonie waarbij lichaam en geest even de aandacht krijgen,
let your body be your house.  
Daarna is het heerlijk dansen, bewegen, rollen, stil zijn.. Dansen met je ogen dicht, dansen met je ogen open. Dansen zoals jij dat wilt. Alleen, samen, alleensamen, samenalleen.
 
Coby en Michael zijn bezig met een heuse DJ cursus en leren hier allemaal leuke technieken om de muzieklijst nog soepeler in elkaar over te laten lopen. We noemen onze stijl Lyrical Dynamical. We duiken in de chaos niet alleen met een dreun, maar ook de diepte van intense muziek zodat de dansbeleving van binnenuit kan komen.
 
Coby is onlangs in Engeland geweest voor de Ecstatic Awakening Dance Teacher Training. Hier heeft ze veel inspiratie opgedaan, zowel in de dans als in het bespelen van de klankschalen. Ze is hier zo enthousiast over en gebruikt ze inmiddels tijdens de dansavonden. Coby bespeelt de schalen als afsluiting van de dans. Waarbij je lekker kan na bewegen of op een dekentje op de grond liggen.


Kortom genoeg reden om binnenkort een avond te komen dansen.
We ontvangen je graag in Alkmaar & Bloemendaal
Warme groet van Coby, Michael & Mathilda

Bloemendaal

Op de vrijdagavond dansen we in de Rafaelkerk in Bloemendaal. Een bijzonder mooi verscholen kerkje, heel dicht bij het station van Bloemendaal.
In de straat kan je gratis je auto parkeren. Iedereen die hier voor het eerst binnenwandelt is onder de indruk van de sfeer van deze unieke plek. Het houten dak voelt als een geborgen schip.
De deur is open vanaf 19:30. De openingsceremonie is rond 20:00 en we dansen tot 22:00. Na afloop is er thee en chocolade om te delen.


Adres : Popellaan 1
dansklooster.nl/ecstaticdancechurch
Data t/m de zomerstop:
21 april * 28 april * 5 mei * 12 mei * 26 mei (blauw is Live Jam o.l.v. Mirre)
Alkmaar

We dansen 1x per maand in de pleinzaal van TAQA Theater de Vest. Deze zaal ligt boven het grand café en heeft een gigantische glaswand met uitzicht op het Canadaplein en de Grote Kerk.
De deur is open vanaf 19.00 uur. De openingsceremonie is om 19.30 uur. En de daaruit vloeiende Ecstatic Dance start om 20.00 en duurt 2 uur. Na afloop ben je welkom om nog wat te blijven drinken en na te praten.


Adres : Canadaplein 3
http://ecstaticdancealkmaar.nl

Data t/m de zomerstop:
15 april * 20 mei * 3 juni (juni is ovb)

Voor beide locaties geldt:
tarief los kaartje : € 15,-
tarief met strip : € 12,50

Je danskaartje reserveren is slim...
doe dat
via het formulier op de website.
Copyright © 2017 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende 'normale' nieuwsbrief ontvang je in mei 2017

 
Email Marketing Powered by Mailchimp