Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de September brief boordevol swingend nieuws.
Achter ons ligt de maand augustus. De periode waar we lang naar uit hebben gekeken. Vier zomerweken in 1 maand. Het was een ongelofelijk mooie dansreis die we met veel verschillende mensen hebben mogen maken. Dankbaar zijn we voor het feit dat het zo goed is gegaan. De positieve ervaringen zijn voor ons de reden om een online gastenboek op de website te zetten. Zodat je in thuis in gedachten de Talking Stick kan oppakken en je woorden delen. Ervaringen van deelnemers kunnen een belangrijke reden zijn voor mensen die Dansklooster nog niet kennen, om te besluiten over de drempel te stappen. Daarom vragen we dansers van het afgelopen jaar, om de Talking Stick op te pakken en een paar woorden te delen. * Dankjewel voor je bijdrage *

Dansen in de Herfst

In september, oktober en november nodigen we je uit voor 3 verschillende herfst-dans-retraites. De herfst is het seizoen van de schitterende metaforen : oogsten, kleur bekennen, loslaten, naar binnen keren. Het leent zich voor dagen van dans en meditatie op aandachts-volle locaties. 
26 - 27 september : Mariapark / Sittard
17 - 18 oktober : Boskapel / Barchem
6 - 8 november : Dopersduin / Schoorl

Wist je dat...?

Ons bedrijf heet Leef in Verbinding. Onder deze paraplu valt Dansklooster. Maar we doen meer dan dat.
Wist je dat we websites maken die precies aansluiten bij wie je bent en wilt uitstralen. Websites die eenvoudig zijn in het onderhoud zodat je zelfstandig verder kunt.
Wist je dat Mathilda individuele coachingstrajecten begeleidt, zowel privé als binnen bedrijven.
Wist je dat Michael de DJ op jouw feest kan zijn om voor verbinding & verrassingen te zorgen. We zijn creatieve en flexibele ondernemers, wil je vrijblijvend iets met ons onderzoeken? Laat het ons weten!

3 avonden per week...

Vanaf september gaan we 3 avonden per week het land in met onze dansmeditaties. Dit doen we vanuit verschillende invalshoeken waarbij de essentie dicht bij elkaar ligt. 

Op
dinsdagavond zijn we in de even weken met Dans!kerk in Amsterdam en in de oneven weken in Alkmaar. We richten ons op mensen die door dans vorm willen geven aan hun geloof, of je nu kerkganger bent of zinzoeker. Ontdek hier meer over Dans!kerk, de locaties en de tarieven.

Op donderdagavond zijn we in Djoj in Rotterdam. We werken hier in blokken van 4 dansmeditaties die je als set reserveert via de site van Djoj. Zaterdag 5 september geven we op de open dag om 17.00 uur een gratis proefles.

Op
vrijdagavond zijn we met DanceChurch in Bloemendaal. Dit wordt al weer het 3e jaar dat we in dit bijzondere kerkje dansen. Je kan hier per avond aanschuiven maar zeker aan het begin van het seizoen is een strippenkaart aanschaffen veel slimmer.

Onze super-samenwerkingspartners in deze avonden zijn : Coby Geertsma, Suzan Lodder, Marije Vermerris, Bea Derksen en Svenja van der Velde.


Voel je welkom op alle avonden!
Copyright © 2015 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je eind oktober 2015
 
Email Marketing Powered by Mailchimp