Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de nieuwsbrief over Winterse Dansmomenten.

Winterse Dansmomenten

Winters weer... waar ben je? Op het moment dat ik dit schrijf is de lucht strak blauw en schijnt de zon, ik waan me in de lente. Maar ik hou er zo van om ieder seizoen te eren. Dus dat gaan we doen tijdens de dansmomenten in februari.

Eerst is er het Valentijnweekend : Dans de Liefde in het mooie Mariapark.
Je kan kiezen voor deelname op zaterdag 13 februari.
Of voor deelname aan het hele weekend, 13 & 14 februari. Op zaterdag werken we samen met Ankie Adam van BiodanzaMoves Maastricht, zij geeft 's middags een laagdrempelige sessie. Natuurlijk is er 's avonds ons unieke lichtjes-labyrint op het binnenplein van Mariapark. Ontdek alles over Dans de Liefde via: www.dansklooster.nl/mariapark

Aan het einde van februari is de eerste Dans & Natuur Zaterdag op Kasteel Stoutenburg. Ieder seizoen gaan we op deze unieke locatie vieren. In februari is het thema Winter. Tijdens deze dag is er dans in de Kapel, er is stilte en dans in de natuur, en we sluiten af met een klein meditatief concert door Ed Spil met zijn mooie instrument de Hang.
Wil je meer weten? www.dansklooster.nl/zaterdagen
 

Dansklooster 5 jaar
5 jaar geleden gaven we in februari ons eerste weekend in het gastenhuis van het Liobaklooster in Egmond. Wat hebben we een mooie ontwikkeling doorgemaakt. We zijn ontzettend trots op waar we nu staan. En we beseffen ons dat het mede komt door jou. Jij hebt bij ons gedanst. Dankjewel! 

We geven iedereen die bij ons heeft gedanst een cadeaubon tot een waarde van € 40,-. Eentje voor jezelf en eentje om weg te geven. Achterin het jaarboekje van 2016 zit het aanvraag-briefje waar je het mee regelt. Je mag het briefje ook scannen en mailen.

Van winter naar lente... Dans & Yoga

In het weekend van 18 tot 20 maart stappen we over van de winter naar de lente. We doen dat dit jaar in Dopersduin. Een fijne locatie tegen de duinen van Schoorl aan. We hebben daar een eigen Kapel als Dans & Yoga ruimte. Beide ochtenden ben je welkom bij de Vijnana Yoga. Er is natuurlijk volop tijd om te dansen, om stil te zijn, samen te eten, te wandelen en te spelen bij het klimduin... Ontdek alles op www.dansklooster.nl/dopersduin
Copyright © 2016 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je in maart 2016
 
Email Marketing Powered by Mailchimp