Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de Nieuwsbrief van Dansklooster - November 2014

Luister naar je lichaam, het is wijzer dan jij bent.

Een krachtige uitspraak die je nederig kan maken. We denken vaak zo ingewikkeld en hechten zoveel waarde aan onze gedachten, onze meningen. In het licht van de wijsheid van de natuur (daar maakt ons lichaam deel van uit) mogen we stil worden en dankbaar het ritme vertrouwen van beweging en stilte. 
Het einde van het jaar sluiten wij altijd af in het mooie Samaya op 13 december.
We geven je de ruimte om te mijmeren over het afgelopen jaar. Om in het hier en nu de wijsheid van je lichaam te voelen. En om te dromen over de ruimte die voor je ligt.
Dit jaar pakken we het heel bijzonder aan in een nauwe samenwerking met Lijfmuziek.
We geven je de mogelijkheid om het qua tijd en kosten compact te houden.
Kijk op de website wat voor programma we met Lijfmuziek voor je hebben bedacht.
1. Kom een heerlijke lange dag & avond van 10.00 tot zo laat je wilt...  voor € 95,-
2. Kom voor het Lijfmuziek dans & mijmer concert vanaf 20.00 voor € 20,-
3. Blijf slapen en geniet van een mooie zondagochtend voor € 75,-
De heerlijke (biologische & vegetarische) maaltijden van Samaya zijn inbegrepen in de deze tarieven en blijven slapen is o.b.v. een gedeelde kamer.  Alle drie de tickets kan je reserveren via het aanmeldingsformulier.

Het Dans & Mijmer Concert is natuurlijk een erg leuk Sinterklaascadeautje.... 

Nieuwjaars Dansfeest

We zijn dol op tradities. Zo sluiten we ieder jaar af in Samaya. Maar we starten ieder jaar in Meeuwenveen. Het heeft een andere stijl dan onze weekenden. Dat komt omdat we met een groep van ongeveer 30p. zijn. Dat geeft een hele andere dynamiek. Het is een feest, lekker vrij je eigen gang gaan in contact en soms gewoon even op jezelf. De tijdspanne en het tarief zijn aantrekkelijk: start op zaterdag 10/1 vanaf 17.00 uur en einde op zondag 11/1 om 13.00 uur. Het feesttarief is € 85,- o.b.v. een gedeelde kamer en we vragen een culinaire bijdrage voor de Potluck op zaterdagavond. 
Op zaterdagavond na de Potluck is er een korte danssessie o.l.v. Michael en daarna gaat Lijfmuziek lekker los. Rond middernacht vieren we met een mooi ritueel het nieuwe dansjaar. 
Er is eigengemaakte gluhwein & chai, ruimte voor dans, ontspanning, vuur, en voor wie durft...weerwolven na 12 uur.
dansklooster.nl/nieuwjaars-dansfeest

Aandacht

Iedere maandag maken we van Dancechurch een evenement aan voor de vrijdagavond in Bloemendaal. Inmiddels is dit voor ons een bijzonder ritueel geworden van aandacht. Welk thema kies ik deze keer? Welke foto's passen daar bij? Hoe omschrijf ik waar het om draait? Welke muziek sluit daar bij aan? Welke opdrachten voeden dit thema? De collage die je hier ziet is een opeenvolging van 5 evenementen afgelopen najaar. www.dancechurch.nl
Copyright © 2014 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je in januari 2015
 
Email Marketing Powered by Mailchimp