Dansklooster biedt je met veel plezier aan:
de nieuwsbrief over korting, lente & zomer...

"Wat fijn dat het maart is..."

Maart is de maand vol van belofte... de groene natuur steekt voorzichtig haar kop op. Deze maand wordt een bijzondere maand voor ons. Want in deze maand verwachten Mathilda & Michael dat hun kindje wordt geboren... als dat geen belofte van nieuw leven is!

Om deze reden doen we het qua dansaanbod even rustig aan. De eerstvolgende dansretraite is 5 - 7 mei in het mooie Heel & Al in het duinlandschap van Schoorl.
En om dezelfde reden... maken we van maart, onze kortingsmaand, gericht op de eerstvolgende retraite en op de zomer.

Wat is de korting?
We geven aan iedereen die zich al heeft opgegeven voor een zomerweek (met of zonder kinderen) en aan iedereen dat gaat doen in maart... 10% korting. En op de eerste retraite na het wonder van de geboorte... geven we ook 10% korting. Ontdek de voorwaarden voor deze fijne actie op onze website : www.dansklooster.nl/korting

Op  www.dansklooster.nl is nu alle informatie over ons aanbod t/m de zomer te lezen. Ontdek wat bij je past... een avond, dansdag of weekend... of toch een zomerretraite?

Heel & Al wacht op je...

Vorig jaar ontdekten we voor het eerst deze bijzondere locatie. Stil verscholen op een eigen stuk duinlandschap in Schoorl. Spiritueel Centrum Heel & Al. In samenwerking met de fijne en vooral lekkere catering van Judith Koning (Koningsmaal.nl) Dit jaar gaan we er 3 x naar toe! Kom je ook?

Lente Dans Retraite 5 - 7 mei
3-daagse voor € 339,- 

begeleiding door Coby & Michael

Zomer Retraite : Zing & Dans
5-daagse voor € 595,-

i.s.m. Emily van Orsouw

Zomer Retraite : Yoga & Dans
5-daagse voor € 595,-

i.s.m. Bea Kalter

Als je je uiterlijk 31 maart inschrijft voor deze retraites... krijg je 10% korting!
Bloemendaal
Afgelopen seizoen hebben we een paar keer de structuur van het dansen in de fijne Rafaelkapel in Bloemendaal gewijzigd. Onze excuses voor de verwarring die daardoor kan zijn ontstaan. Daarom nu even duidelijk op een rijtje, wanneer je daar welkom bent. 

De meeste avonden gaan verzorgd worden door onszelf en dat houdt in dat Coby en/of Michael de avond verzorgd. 
1 x per maand is er een Jam-versie waarbij je uitgenodigd wordt om als danser en/of als muzikant aanwezig te zijn. Deze avonden worden verzorgd door Mirre van Lijfmuziek.

Data door Dansklooster:
3, 10 & 31 maart, 28 april, 12 & 26 mei
Data door Mirre Lijfmuziek:
24 maart, 21 april, 5 mei


Info over de locatie, tarieven & tijden staat op de website.
Copyright © 2017 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je in mei 2017
 
Email Marketing Powered by Mailchimp