Leef in Verbinding biedt je met veel plezier aan:
de Nieuwsbrief van Dansklooster - januari 2014
Meestal geeft de maand januari je een gevoel van ruimte, het jaar ligt voor je open. Vanuit die ruimte groeien de ideeën omhoog, contouren worden langzaam zichtbaar. Dit jaar gaat het anders bij ons. Achter de schermen is de afgelopen tijd veel opgebouwd. Bijzondere samenwerkingen openen nieuwe wegen die echt passen bij ons. En vanaf nu is het tijd om alle gemaakte plannen ten uitvoer te brengen.
Een spannende tijd, wordt de realiteit zo mooi als we vooraf hebben bedacht?
We zullen het gaan zien...

We begonnen het dansjaar met ons
nieuwjaars dansfeest in Havelte. Dit weekend onderscheidt zich met al onze andere weekenden door het feit dat de groep 2 x zo groot is en de tijdspanne 2 x zo klein. Hierdoor ontstaat er een speelse, lichte dynamiek. Nieuwe mensen komen proeven of het naar meer smaakt en bekenden komen even tussendoor hun hart ophalen. Eigenlijk is het een locatie die je uitnodigt om langer te blijven dan wij deden. Dus we overwegen een zomerweek in Havelte… hup ons hart achterna als het goed voelt.

Morning Dance Meditation 

Iedere 1e zaterdag van de maand mogen we een dansmeditatie begeleiden in Club Lite. We zijn hier dankbaar voor omdat Club Lite toch echt wel een beetje het Dans-Mekka is van ons land als het gaat om vrije dans. Deze dansmeditatie wordt iedere zaterdag door iemand anders verzorgd. Je bent welkom vanaf 10.00 uur om in je eigen tempo te wennen, we starten met de dansmeditatie om 10.30 en het loopt tot 12.30 uur.


DanceChurch

Iedere 4e vrijdag van de maand mogen we een dansmeditatie begeleiden in de Raphaël Kapel in Bloemendaal. Het samenwerkingsverband hier heet DanceChurch. Het is opgezet door Suzan Lodder en we vinden dit echt een fantastische dansplek. Wij proberen er zelf iedere vrijdag te zijn omdat we ons hier echt thuis voelen. Je bent welkom vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur.

Weekend voor jezelf

In 2014 heb je iedere maand de mogelijkheid om een weekend voor jezelf te boeken bij Dansklooster.
Een weekend om te dansen, stil te worden, te ontmoeten, te bezinnen,
je vrij te voelen.
We zijn op diverse plekken en iedere keer nodigen we een andere speciale gast uit. We hopen dat er een aantrekkelijk weekend voor je bij zit in dit voorjaar. We zetten ze even voor je op een rij.

14 - 16 februari in Egmond Binnen
Dans het Leven door Suzan Lodder

14 - 16 maart in Egmond Binnen
Afrikaanse Djembe door Amara

12 - 13 april in Sittard
KleurenKracht door Liesbeth Noorlag

02 - 06 mei in Egmond Binnen
de beroemde losse dansdagen met :
Lijfmuziek, Leona Leppers , Suzan 


31 - 01 juni in Werkhoven
Home made...
Copyright © 2014 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je in maart 2014
 
Email Marketing Powered by Mailchimp