Leef in Verbinding biedt met veel plezier aan:
de Nieuwsbrief van
Dansklooster - september 2013
Leef in Verbinding

De bewegingen van het najaar...

Hoe het komt, dat weten we eigenlijk niet... mensen dansen liever in het voorjaar dan in het najaar. Het gevolg is dat bij Dansklooster de groepen vanaf nu tot het einde van het jaar wat kleiner zullen zijn. Meer ruimte op dansvloer voor je eigen dans en meer ruimte om samen stil te worden. Alsof we samen vanuit de expressie de beweging naar binnen zullen maken, net als de natuur dat doet. We volgen het ritme van moeder aarde. Als het je aanspreekt om ook via dans en meditatie de weg naar binnen te gaan, zonder weg te zweven... dan ben je van harte welkom in één van de vier weekenden die we dit najaar aanbieden:
13 - 15 september  &  04 - 06 oktober bij het Liobaklooster in Egmond Binnen
26 - 27 oktober & 14 - 15 december bij Mariapark in Sittard & Samaya in Werkhoven

  

Droomdans

Al geruime tijd werken we met veel plezier samen met Dymphi Adriaanse.
Zij geeft binnen enkele van onze weekenden stemexpressie met een intuïtief concert. Sinds kort biedt zij in Den Haag om de vier weken op zondagmiddag een
Dreamconcert.
Zes getalenteerde muzikanten spelen van 15.00 tot 17.00 samen.... zonder iets af te spreken. Wij verzorgen aan het begin van ieder concert een korte geleide meditatie en nodigen de luisteraars zo speels uit om te dansen tijdens het concert. Voorafgaand aan de Dreamconcerten op 20 oktober en 17 november verzorgen wij een Droomdans. Je bent dan vanaf 10.15 welkom in de BarthKapel en daar dansen we van 10.30 tot ongeveer 12.45. De entree voor een Droomdans is 10,- en voor het Dreamconcert is het 15,-. Als je op één dag naar beide gaat betaal je 20,-

Rots & Water

Graag delen we iets over het bijzondere concept van Rots&Water. Het is een bestaand trainings-programma dat zich richt op sociale weerbaarheid. Een psycho-fysieke training waarin je op speelse wijze leert rust & kracht in je lichaam te ervaren. Ook de koppeling tussen mentale en fysieke kracht neemt een belangrijke plek in. De metafoor Rots staat voor onwrikbaarheid, stevigheid. De metafoor Water staat voor empathie, het vermogen om mee te bewegen zonder je kracht te verliezen. 
Wij bieden Rots & Water trainingen op maat en dat houdt natuurlijk in dat er ook af toe wordt gedanst...  Je kan ons vragen voor ontdekkende workshops van 2 uur tot verdiepende trajecten van 10 dagdelen voor specifieke doelgroepen. Als je er meer over wilt weten dan maken we tijd voor een afspraak.
Copyright © 2013 Dansklooster, All rights reserved.

De volgende nieuwsbrief ontvang je halverwege november.

Email Marketing Powered by Mailchimp