Copy
Sublime FM trapt Sublime Summertime campagne af met reis naar Stevie Wonder & Pharrell Williams in Londen.
View this email in your browser

- Persbericht -

 

Sublime FM trapt Sublime Summertime campagne af met reis naar Stevie Wonder & Pharrell Williams in Londen


Vandaag, op de eerste dag van de meteorologische zomer, gaat Sublime FM van start met haar Sublime Summertime campagne. De campagne wordt afgetrapt met een geheel verzorgde reis naar het concert van Stevie Wonder & Pharrell Williams in Hyde Park, Londen.

Tijdens vier actieperiodes dienen luisteraars het codewoord van de dag te smsen naar 1008. Elke dag wordt er willekeurig een dagwinnaar van het Sublime Summertime pakket gekozen. Naast een finaleplekje in de strijd om de felbegeerde kaarten, bestaat het pakket uit een Dopper waterfles, ECHT Houtskool en Briketten, Jazzism magazine en Sublime FM goodies. De winnaar van de geheel verzorgde reis naar Stevie Wonder en Pharrell Williams wordt op vrijdag 10 juni via de website van Sublime FM bekend gemaakt. 

Daarnaast maken luisteraars gedurende de hele zomer ook kans om Rihanna op Pukkelpop te zien, te genieten van Lianne La Havas op Gent Jazz of om mee te vliegen naar Caribbean Sea Jazz Festival op de parelwitte stranden van Aruba! 
De Sublime Summertime campagne loopt van 1 juni tot en met 22 juli. 


Have a Sublime Summertime!

 Sublime FM staat bekend om haar fresh jazzy sounds en het Sublime News - Nieuws van de Vooruitgang - waarin aandacht wordt besteed aan inspirerende en opmerkelijke ontwikkelingen in de wereld. Sublime FM is te beluisteren via kabel, de ether (90.7 FM), mobiele app, DAB+ en via internet www.sublimefm.nl.
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angela van Bragt van Sublime FM via +31 (0)6 51941763 of angela.van.bragt@sublimefm.nl
Copyright © 2016 Sublime, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list