Copy
Sublime FM
View this email in your browser


PERSBERICHT

 

Sylvana Simons op Sublime FM

 

Utrecht, 24 februari 2016 - Sylvana Simons is vanaf 25 februari wekelijks te horen op Sublime FM. Iedere donderdag om 09:30u deelt Sylvana in haar column een Throwback Thursday. 
 
 “Vanaf nu is het iedere donderdag Throwback Thursday op Sublime FM, omdat muziek levend houdt wat vergeten dreigt te worden” zegt Sylvana. “Sinds de opkomst van social media staan we stil bij wat eens was, middels foto’s uit de oude doos, inclusief bijbehorende hashtag. Op de radio doen we dat met lang vergeten tracks. Omdat we er voor het eerst op dansten met onze geliefde, of omdat er een actuele aanleiding is.”

Over Sublime FM


We zijn een landelijk commercieel radiostation, te beluisteren via kabel, mobiele app, DAB+ en via de ether. 
 
'Muziek is overal en het aanbod is gigantisch. Sublime FM is altijd op zoek naar de beste muziek en artiesten. We maken het aanbod overzichtelijk door de perfecte non-stop frisse muziekmix samen te stellen voor op je werk, onderweg of om mee te relaxen. Daarnaast vindt je ons op verschillende locaties door heel Nederland. We zijn er als belangrijk bron en gids voor het ontdekken van muziek en artiesten. Dat is nog niet alles, want we brengen meer dan alleen muziek; iedere werkdag hoor je ons bij het Nieuws van de Vooruitgang. Inspirerende, internationale berichten over innovatie, maatschappelijke ontwikkelingen en de economie.'

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angela van Bragt van Sublime FM via +31 (0)30 303 5 443 of angela.van.bragt@sublimefm.nl.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 Sublime FM, All rights reserved.
Our mailing address is:
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
The Netherlands

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list