Copy
Sublime FM
View this email in your browser


- PERSBERICHT - 

 
Sublime FM en Amsterdam Wine Festival bundelen hun krachten

 

Utrecht. 9 februari 2017 - Sublime FM en het nieuwe Amsterdam Wine Festival bundelen hun krachten. Van vrijdag 24 t/m zondag 26 maart wordt de Gashouder in Amsterdam omgetoverd tot een walhalla voor wijnliefhebbers. Hier kunnen bezoekers niet alleen van vele mooie wijnen genieten, maar ook van van de bekende “fresh jazzy sounds” van Sublime FM.

Stijlvol genieten
"Wij hebben voor een partnership met Amsterdam Wine Festival gekozen omdat wij net als het festival geloven in stijlvol en avontuurlijk genieten van het leven", zegt Merijn Tiemessen, Music & Marketing Director Sublime FM. "Tijdens het event trekken we alle registers open en komen we voor elk moment van de dag met een passende sound. Precies zoals de luisteraars dat van ons gewend zijn op de radio."

Muzikaal avontuur
“Wij zijn ontzettend blij met Sublime FM als media- en muzikale partner. Het feel-good gevoel dat Sublime uitstraalt, past uitstekend bij ons festival”, aldus Rob van der Molen van Amsterdam Wine Festival. “Deze eerste editie vieren wij de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond, wat betekent dat de wijnen uit de Nieuwe Wereld geproefd kunnen worden, zoals Argentinië en Zuid-Afrika. Wij zoeken het avontuur op en Sublime FM zorgt ervoor dat de optredens en muzikale invulling hier perfect op aansluiten. 

Over Sublime FM

Sublime FM is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via kabel, internet, mobiele app, DAB+ en via de ether. Sublime FM brengt meer dan alleen muziek; elk uur op het halve uur hoor je het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. De missie van Sublime is het overbrengen van een goed gevoel. Dat krijg je zowel van de berichten, als de muziek.

Over Amsterdam Wine Festival 

Het eerste indoor wijnfestival waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. In maart worden de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond gevierd en eind september de oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond. Als bezoeker word je meegenomen op wereldreis en proef je bijzondere wijnen, gecomplementeerd met traditionele gerechten (door wereldkampioen BBQ Jord Althuizen), cultuur, entertainment en natuurlijk muziek. Kijk voor meer informatie en tickets op www.amsterdamwinefestival.nl

Noot voor de redactie: 

 
Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen neem contact op met:
Merijn Tiemessen - Sublime FM

info@sublimefm.nl
030 303 5 443

 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 Sublime FM, All rights reserved.
Our mailing address is:
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
The Netherlands

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list