Copy
Sublime FM
View this email in your browser

- PERSBERICHT - 
Sublime FM plant het Sublime Bos met behulp van crowdfunding


Utrecht, 6 april 2017 -  Sublime FM start in samenwerking met Buitenfonds en Staatsbosbeheer een uniek project: het Sublime Bos. Het radiostation gaat met behulp van crowdfunding 1000 bomen planten in de Lage Vuursche op de Utrechtse Heuvelrug om het bos weer gezond te maken.
 
Dagelijks hoor je bij Sublime FM het Nieuws van de Vooruitgang; constructief nieuws vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid en maatschappij. Om de Vooruitgang verder uit te dragen, geeft Sublime FM luisteraars, partners en adverteerders de kans om mee te doen, want vooruitgang doe je samen.
 
Er is gekozen voor het eeuwenoude gebied de Lage Vuursche, nabij paviljoen ‘buiten in de kuil’, omdat op deze locatie het bos niet meer zelf kan groeien. Boswachters Tim en Paul vertellen in hun vlog alles over het gebied. Bekijk de vlog hieronder:

- EINDE BERICHT - 
Over Sublime FM
Sublime FM is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via kabel, internet, mobiele app, DAB+ en via de ether. Sublime FM brengt meer dan alleen muziek; elk uur op het halve uur hoor je het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappij. De missie van Sublime is het overbrengen van een goed gevoel. Dat krijg je zowel van de muziek, als de berichten.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): 
 

Voor meer informatie:
Angela van Bragt - Sublime FM
info@sublimefm.nl
030 303 5 443
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 Sublime FM, All rights reserved.
Our mailing address is:
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
The Netherlands

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list