Copy
Sublime FM
View this email in your browser


- PERSBERICHT - 

 
Sublime FM voorziet SCHAFT festival van jazzy sounds

 

Utrecht. 3 maart 2016 - Sublime FM en de nieuwe nostalgische indoor food fair SCHAFT hebben hun krachten gebundeld. Door deze samenwerking kunnen bezoekers in de Werkspoorkathedraal in Utrecht naast food trucks, een markt en nostalgische attracties tijdens het paasweekend ook genieten van goede muziek en de bekende 'fresh jazzy sounds'. 

Stijlvolle knipoog naar vroeger
"We hebben voor een partnership met SCHAFT gekozen omdat we net als de food fair geloven in stijlvol genieten van het leven, met een knipoog naar vroeger", zegt Madeline Spronk van Sublime FM. "Tijdens het event trekken we alle registers open en komen we voor elk moment van de dag met een passende sound. Precies zoals de luisteraars dat van ons gewend zijn op de radio."

Blinkende platen, burgers en bier
"Bij SCHAFT draait het om beleving en ouderwetse gezelligheid. We zijn er trots op dat we die sfeer samen met Sublime FM nog beter neer kunnen zetten", aldus Christiaan Bron, één van de initiatiefnemers van de food fair. "Op 25 maart trapt het festival af met de 'Uit je LangspeelPlaat-borrel' waarbij blinkende platen, burgers en speciaalbier perfect samen gaan. Ook op de andere drie dagen komt iedereen aan zijn muzikale trekken. Bij SCHAFT sta je weer old school op de dansvloer of drink je een borrel met goede vrienden. Even weg van vluchtige online contacten, terug naar ouderwets samenzijn. En de eigentijdse soul en funky tunes van Sublime FM passen daar goed bij." Het festival vindt plaats van 25 tot en met 28 maart. 

Over Sublime FM

Sublime FM is een landelijk station bekend om haar fresh jazzy sounds en het Nieuws van de Vooruitgang – waarin aandacht wordt besteed aan inspirerende en opmerkelijke ontwikkelingen in de wereld. Sublime FM is te beluisteren via kabel, mobiele app, DAB+ en via internet www.sublimefm.nl
 

Over SCHAFT

SCHAFT is de eerste nostalgische indoor food fair van Utrecht. Voor de eerste editie is gekozen voor de historische Werkspoorkathedraal. Bijna 45 jaar nadat Utrechtse arbeiders er voor het laatst hun broodtrommels dicht klapten, wordt er weer ouderwets samen geschaft in de voormalige fabriekshal. SCHAFT draait naast vintage food trucks, goede muziek en lokale horecaondernemers ook om nostalgische attracties en een markt met interieur items, vintage fashion en andere musthaves. Op vrijdag en zaterdag wordt er gedanst en maken met zorg geselecteerde DJ’s er een laagdrempelig feestje van. Voor meer informatie zie schaftfestival.com of bezoek de SCHAFT Facebook pagina.

Noot voor de redactie: 


Beeldmateriaal van de festivallocatie is te downloaden via:
https://goo.gl/mz2KrJ
 
Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen neem contact op met:
Angela van Bragt – Sublime FM

angela.van.bragt@sublimefm.nl
030 303 5 443

Chris Bron - SCHAFT

chris@schaftfestival.com
06 230 33 650
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 Sublime FM, All rights reserved.
Our mailing address is:
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
The Netherlands

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list