Copy
A clevelandi Bocskai Rádió hírlevele. Kérjük hallgassa vasárnaponként du. 2 és 5 óra között a 88.7 FM csatornán vagy az interneten. Részletes információk a www.BocskaiRadio.org-on. --- Nem látszik jól a hírlevel? Olvassa böngészőben.

2020.01.12.-i műsorunkból

Újévre operát ajándékba


Szabó Éva

2020. 01. 11.

Reménykedve indul az új évnek a Miami Magyar Egyház


Szabó Éva

2020. 01. 11.

A Bocskai Rádió 2019-es évértékelője


Molnár Zsolt

2020. 01. 05.

Magyary András és felesége Ilona karácsonyi emlékezései


Szabó Éva

2019. 12. 28.

Donald Trump figyelmeztette Iránt

Az elnök felvetette a NATO kibővítését

Hamarosan elkezdik a Szőke Tisza gőzhajó kiemelését

Rekordév a budapesti fürdőkben

A vallásszabadságot ünneplik január 13-án

Előrehozott választás lesz Romániában

Marton Máriusz

A Hetednapi Adventista Gyülekezet 2020. január 12-i adása

Sík Sándor: Ketten a Mesterrel

653. honismereti rejtvényjáték – 2020.01.12.

Cserkész Rádió / TV – 2020. január 5-i adása

Gesztenyés krémes sütés nélkül

Nem minden esetben ajánlott a tetoválás – Komoly baj is lehet belőle

Apróhirdetések

Hirdessen Ön is a Bocskai Rádió weboldalán

Apróhirdetéseket fogadunk a studio@bocskairadio.org címen. Clevelandi nonprofit szervezeteknek és templomoknak ingyenes, mindenki más számára $10. Cégek számára reklám felületet is biztosítunk érdeklődni az előbbi email címen. 

Eseménynaptár

2020. január 17-én.

Az Ohiói Magyar-Amerikai Kereskedelmi Kamara január 17-én péntek este 6 órától tartja a következő találkozóját a Brecksville-i Community Centerben, amely címe:  Community Drive 1-es szám, Brecksville, OH 44141 irányítószámmal. Az alkalom témája: Új év, új célok: Egészséges vállalkozások, egészséges cégtulajdonosokkal. Előadók Dr. Puskás Judit, az Ohio State Egyetem professzora és Bántó Borbála a Kereskedelmi Kamara elnöke, a “Concierge CPA” könyvelői cég tulajdonosa. További információ és regisztrálás elérhető a haccohio.org weboldalon. Minden tagot és érdeklődőt szívesen várnak az előadásokra és az azt megelőző üzleti kapcsolatépítő beszélgetésekre, belépés ingyenes.

2020. január 25-én.

A chicagói Gála Bál az Egyesült Államok közép-régiójának egyik legkiemelkedőbb eseménye, január 25-én este 6 órától kerül megrendezésre a Chicagói Magyar Klub szervezésében. A rendezvény a Concorde Banquets Hall és Konferencia Központban várja a szórakozni vágyókat. A bál tiszteletbeli meghívott vendége Lauer Rice Andrea az Amerikai Magyar Koalíció és Diaszpóra Tanács elnöke, valamint a bál fővédnöke Dr. Bencsik Zita Magyarország chicagói főkonzulja. Színpadra lép a chicagói Borozda Néptánc Együttes,  a jókedvhez és a hangulathoz a talpalávalót a budapesti HTM Band biztosítja. A tombola főnyereménye 4 db. Chicago-Budapest repülőjegy. Jelentkezni és bővebb információt kérni a chicagói Gála Bálról Stétz Andreánál lehet a andreastetz@hotmail.com címen. Részvételi szándékukat kérik január 17-ig jelezzék!

Jegyvásárlás: https://www.hungarianclubofchicago.com/product/gala-ball/

chicagói Gála Bál

2020. január 23-án.

Az Egyesült Magyar Egyletek évi közgyűlésére 2020. január 23-án, csütörtökön kerül sor a Szent Imre templomnál a Cserkészházban. A regisztráció 18:30 órától, a találkozó 7 órától kezdődik. Zord időjárás esetén elhalasztják az ülést egy héttel későbbre, vagyis január 30-án. csütörtökre. Az Egyesült Magyar Egyletek minden tagja két szavazó személy által képviselheti egyesületét vagy egyházát. További kérdéseikkel forduljanak Szentkirályi Endréhez az EME elnökéhez a president@hungariancleveland.org email címen.

2020. január 26-án.

A Walton Hills-i Első Magyar Református Egyház január 26-án, vasárnap délután 12:30 órai kezdettel disznótoros ebédet szervez. Menü: kolbász, hurka, töltött káposzta krumplipürével, sütemény és kávé. Előzetes asztalfoglalásaikat megtehetik a fhrcwh@gmail.com e-mail címen vagy az egyház hivatalánál a 440-786-7272-es telefonszámon. Üzeneteket magyarul és angolul is hagyhatnak. Mindenkit szeretettel várnak!

2020. január 26-án.

BOCSKAI FILMKLUB

Az új idény két sikeres alkalma után immár a harmadik beharangozója van soron. A BOCSKAI FILMKLUB következő időpontját már most beírhatják a naptárjukba: február 2-án, du. 6 órától levetítjük az Apró mesék 2019-es játékfilmet Szász Attila rendezésében. A történet szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról. A Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotóinak új történelmi romantikus thrillere sok izgalmat, fordulatot és érzelmet ígér. A Bocskai Filmklub helyszíne: a John Carroll Egyetem, szuper audio-vizuális terme, az Administration Bulding AD226-os szám alatt, a csonka torony melletti épületben. A film magyar nyelvű, angol felirattal!!

Hirdetések

A Kanadai/Amerikai Magyarság elismerten a legnagyobb példányszámú 12 oldalas hetilap, amely 1949 óta szolgálja a Magyarországon kívülre szakadt magyarságot. Közismertebb neve a Kékújság, és minden alkalommal sok ezer olvasóhoz jut el. A lap ma is, akárcsak a múltban, a legfrissebb magyarországi és nemzetközi híreket közvetíti politikai nézetektől függetlenül. Előfizetése egy évre 75.-, fél évre 40.-. Rendelje meg ön is a közkedvelt, információkban gazdag, szórakoztató sajtóorgánumot a 416-656-8361-es számon vagy az info@kanadaimagyarsag.ca címen. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2020 Bocskai Rádió, All rights reserved. Minden jog fenntartva.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

leiratkozom - nem kívánom többet kapni ezt a levelet     hírlevél beállítások 

Email Marketing Powered by Mailchimp