Copy

RADIOTHON 2020

 

2020. február 14 - 23.

Kedves Bocskai Rádió támogatók!
 
Február 14 és 23 között adománygyűjtést tartunk a WJCU egyetemi rádiónak, akik otthont adnak immáron 36. éve a Bocskai Rádiónak. Ez nem valósulhatott volna meg az önök folyamatos támogatása nélkül. Az idén is kérjük önöket, hogy támogassák újból a John Carroll Egyetem rádióját, hogy ne szűnjön meg ennyi év után a magyar nyelvű rádió.

Az egyetem a magyaroknak heti 3 órás adásidőt biztosít. Ez a leghosszabb idejű etnikai rádióadás a WJCU állomáson belül. De ez az időtartam nem csak ebben a rádióban a leghosszabb, hanem a teljes magyar diaszpórában is.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni az egyetem felé azzal, hogy minél többen adakoznak. Tervünk az, hogy az idén szárnyaljuk túl a tavalyi 150 nagylelkű adományozót. Ezért kérjük önöket, hogy mondják el barátaiknak ismerőseiknek, hogy ők is értesüljenek és tehessenek ennek érdekében.

Az egyetemi rádió, a WJCU, egy hivatalos 501(c)(3) szervezet, így az adományuk adóból levonható, adományuknak függvényében ajándékokat is tudnak választani emlékbe. Egy WJCU kulcstartót, bevásárló szatyrot, vagy a legújabb bocskais pólót, amiket postázzuk önöknek márciusban.

Az adományukat két féle képpen küldhetik el. Online a bocskairadio.org/radiothon/ weboldalon keresztül vagy rádióadásunk alatt, február 16-án és 23-án du. 2 és 5 óra között betelefonálnak a stúdióba a (216) 397-4438 vagy a (216) 202-0486 számokon.

Köszönjük és bízunk abban, hogy az idén is számíthatunk nagylelkű támogatásukra.
 
A Bocskai Rádió munkatársai nevében,
Molnár Zsolt
igazgató
Radiothon 2020

ONLINE támogatás: 2020 RADIOTHON

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Website Website
Email Email
 


Edit Subscription Preferences
Unsubscribe