Copy
7 april 2023
Beste leden en ouders van 't Spandersbosch,
 
De komende weken rijgen we het ene feestje aan het andere op Sportpark Crailoo. Tweede paasdag het Familietoernooi, 16 april de laatste Super Sunday van het seizoen, en 22 april het AB-feest - blij mee!

En vergeet niet Sticks in de Bak op 12 april, voor als je (weer) wil beginnen met hockeyen, en natuurlijk de Spabo rally op 24 juni. Daar kun je je nu voor inschrijven.

Alles bij elkaar weer een hoop leuke dingen om naar uit te kijken. Maar nu eerst Pasen. Wij wensen jullie gezellige dagen, en tot volgende week!

Bestuur & management 't Spandersbosch

In deze nieuwsbrief:
Opzeggen? Doe het voor 1 mei
16 april feestelijke Super Sunday 
Spabo, dat ben jij, dat zijn wij
12 april vrijblijvend (weer) beginnen met hockeyen
A en B, kom feesten!
Kleding sponsoren graag, maar er zijn regels
24 juni Spabo-rally: schrijf je in
SportWays mei-kamp
Pang haalt het bevrijdingsvuur naar Spabo
Alle data voor trainen en spelen
Kalender

Opzeggen? Voor 1 mei!

In het theoretische geval dat je je lidmaatschap wil opzeggen, doe dat dan voor 1 mei schriftelijk via info@spandersbosch.nl. Zeg je na 1 mei op, dan ben je een boete verschuldigd (zie onze Statuten en Huishoudelijk Reglement).

Super Sunday 16 april

De laatste Super Sunday van dit seizoen (helaas) is op 16 april. Dames 1 en Heren 1 hebben een mooi programma in elkaar gezet voor ons. Dus kom kijken, borrelen en dansen, het wordt vast ouderwets gezellig!
 
Zegt het voort!

Je inzetten voor Spabo, natuurlijk!

Want Spabo, dan ben jij, en jij, en jij...

Hoe fijn is het dat onze club draait als een tierelier. Dat er getraind, gespeeld en gefeest wordt. Dat we sponsoren hebben, clubkleding en scheidsrechters. Dat de bar bemand wordt, het materialenhok en de foodtrailer. En dat we überhaupt mooie velden hebben, en een comfortabel clubhuis met het prachtigste uitzicht van het Gooi en omstreken.

Heel fijn! Maar het gaat niet vanzelf. Daar hebben we jouw hulp bij nodig, want we zijn een vereniging en geen consumentenbond.

Kleine moeite, groot verschil en een hoop plezier. We zijn dringend op zoek naar:
- Leden Kledingcommissie
- Wedstrijdsecretaris Zaal
- Leden Arbitragecommissie
- Leden Toernooicommissie Super C

Wil je meer weten? Email secretaris@spandersbosch.nl, bel 0654971338 of spreek Esther aan op de club (ze is er nogal vaak te vinden).

12 april Sticks in de Bak = (weer) beginnen met hockeyen

Voor 30+ ouders, leden, oud-leden en iedereen die het hockeyen (weer) wil oppakken is er op woensdag 12 april vanaf 20.15 uur een vrijblijvende 'Sticks in de Bak' hockeyavond.

Maak kennis met onze gezellige vereniging en kijk hoe het bevalt om niet naast maar in het veld te staan. Steek je in een sportoutfit en kom naar de club voor een leuke avond!

Aanmelden kan op spaboevenementen@gmail.com.

Kleding sponsoren? Dit zijn de regels

Het is natuurlijk ontzettend leuk om het logo van je eigen bedrijf op het shirt of trainingspak van je zoon of dochter te plaatsen. Kinderen blij met nieuwe kleding en papa / mama trots bij het aanzien. We willen dat gevoel als Spabo graag faciliteren. Maar wel met bepaalde spelregels, zodat we het belang van de vereniging en overige sponsoren nooit uit het oog verliezen.
 
Omdat we merken dat we hier best veel vragen over krijgen, leek het ons een goed idee er in deze nieuwsbrief nog een artikel aan te wijden. We zijn een hechte familievereniging dus het woord spelregels voelt wat raar maar hier komen ze toch even:
  • Sponsoruitingen mogen, maar dienen eerst voorgelegd te worden aan de sponsorcommissie, om te beoordelen of ze huidige (hoofd)sponsors bijten.
  • Als je graag het team van je zoon of dochter sponsort, is er sprake van een afdracht van €250,- aan ’t Spandersbosch (waarvoor een factuur gestuurd zal worden), bovenop de kosten voor de sponsoruiting en de kleding.
  • Het Spandersbosch-logo mag alleen op Reece-kleding. De enige uitzondering vormen de softshelljasjes voor de jeugd van Innopress.
  • We moedigen het aankopen van Reece-kleding aan.
 Er zullen altijd situaties zijn waarbij bovenstaande punten onvoldoende duidelijkheid verschaffen. We vragen iedereen vooral zaken bespreekbaar te maken en contact op te nemen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@spandersbosch.nl.
 
Laten we samen zorgen dat sponsoren maximaal genieten van exposure op onze vereniging. En uiteraard zorgen dat alle ambitieuze vaders en moeders de kans krijgen hun kinderen te laten floreren in gesponsorde kleding.
 
We bieden jullie als sponsorcommissie graag de helpende hand!

Je kunt je inschrijven via deze link of onderstaande QR code.

Boost jouw hockeyskills met een tophockeyer uit de hoofdklasse!

Ga met Daan Dekker het veld op tijdens het SportWays hockeykamp in de meivakantie

Klik hier om je direct aan te melden.

Wil jij jouw hockeyskills een boost geven met een tophockeyer uit de Hoofdklasse? Kom dan naar het hockeykamp van SportWays in de meivakantie! Tijdens het kamp komt niemand minder dan Daan Dekker langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou zijn beste hockeyskills te leren.

De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken, leuke spellen te spelen en heel veel lol te trappen.

Wie is Daan Dekker?

Daan staat elke zondag op het veld met AH&BC Heren 1 en speelde tot voorkort voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is alle aanvallers de baas en laat geen enkele bal passeren. Daan is inmiddels een echte SportWays legende, en maakt van elk hockeykamp een feestje.

Daan staat één dagdeel van het kamp samen met jou op het veld. Het hockeykamp is in de meivakantie, van 1 tot en met 3 mei 2023. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan!

naar boven ^

Samen halen wij het Bevrijdingsvuur naar Hilversum!

In de nacht van 4 mei op 5 mei vertrekt een ploeg Hilversummers en enthousiastelingen uit het Gooi, jong en oud, naar Wageningen om daar om middernacht het Bevrijdingsvuur op te halen. Dat doen zij op de fiets!

Per auto worden deelnemers en hun fietsen op donderdagavond 4 mei rond 22.00 uur in Wageningen gedropt. Gezamenlijk gaan zij naar het evenement op het 5 meiplein bij Hotel De Wereld. Klokslag middernacht klinkt daar het Wilhelmus en ontsteekt de burgemeester het Bevrijdingsvuur. In défilé trekken duizenden wandelaars, hardlopers en fietsers langs het Bevrijdingsvuur en steken daar de fakkels aan die door heel Nederland verspreid worden.

De Hilversumse ploeg vertrekt via een mooie route langs het monument op de Grebbeberg waar een kort bezoek mogelijk is.
Verder gaat de tocht de donkere nacht in richting Hilversum. Ook al is er weinig tot geen verkeer 's nachts, toch is er gekozen voor een verkeersluwe route voor fietsers. Onderweg is een pauze in een hotel voor een sanitaire stop en koffie/thee.
Rond 07.30 uur 's morgens komt de fietsploeg aan op 't Spandersbosch. Daar wordt ons door de club en sponsors een ontbijt aangeboden. Tussen 08.15 en 08.30 uur vertrekt de ploeg met het Bevrijdingsvuur voor een rondrit door Hilversum. Om 09.00 uur eindigt de rit op de Noorderbegraafplaats bij het monument 'Twee minuten stilte'. Daar neemt burgemeester Gerhard van den Top het Bevrijdingsvuur in ontvangst en ontsteekt hij de schaal, waarmee de bevrijdings activiteiten in Hilversum van start kunnen gaan.
 
Deelnemen aan deze zinvolle, ludieke en sportieve fietstocht is gratis. Inschrijving is noodzakelijk i.v.m. een plek in het défilé in Wageningen, alsmede het ontbijt op Spabo.
Bevestiging en precieze info ontvang je na inschrijving op:
bevrijdingsvuur.hsum.2023@gmail
 
Wil of kun je niet fietsen, maar wel deelnemers of hun fietsen naar Wageningen rijden, dan ben je ook van harte welkom! Introducées waar vandaan ook mogen ook meedoen.
 
Ik hoop velen van jullie te zien. Samen, jong & oud, vieren wij de vrijheid!
Sportieve groet, Pang

Speel- en trainingsdagenkalender

06 mrt Hervatting veldtraining volgens normaal schema
 
11, 18, 25 mrt en 1 apr COMPETITIE
12, 19, 26 mrt en 2 apr BoschkabouterCOMPETITIE
 
07 apr Goede Vrijdag, geen training
08 apr Paaszaterdag, inhaaldatum (wedstrijd afgelast voor deze datum)
10 apr 2e Paasdag, geen training
 
15 en 22 apr COMPETITIE
16 en 23 apr BoschkabouterCOMPETITIE
 
24 apr–5 mei Meivakantie (geen trainingen)
13 mei COMPETITIE
14 mei BoschkabouterCOMPETITIE
18 mei Hemelvaartsdag, geen training
20 mei Hemelvaartszaterdag, COMPETITIE
21 mei BoschkabouterCOMPETITIE
27 mei Pinksterzaterdag, COMPETITIE
29 mei 2e Pinksterdag, inhaaldatum (wedstrijd afgelast voor deze datum)
 
03 jun COMPETITIE
04 jun Boschkabouterslotdag & inhaaldatum competitie (wedstrijd afgelast voor deze datum)
10 jun COMPETITIE (laatste wedstrijddag)
17 jun Slotdag Jongste Jeugd
 
21 aug Start trainingen 1e lijnteams
03 sep Gooisch Jeugd Kampioenschap & Start (Sub)Topklasse O18/O16

Kalender

10 apr - Familietoernooi
12 apr - Sticks in de Bak
16 apr - Feestelijke Super Sunday
22 apr - AB-feest
24 jun - Lustrumrally
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2023 Spandersbosch, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp