Copy
24 april 2023
Beste leden en ouders van 't Spandersbosch,
 
Deze meivakantie luidt hopelijk de lente in, daar zijn we wel aan toe. Tegelijkertijd racen we met z'n allen naar het eind van het seizoen met alle activiteiten die daarbij horen.

We wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie op 30 april bij Heren 1, en daarna op 8 mei weer.

Bestuur & management 't Spandersbosch

In deze nieuwsbrief:
Opzeggen? Doe het voor 1 mei
Schoolteam Zimbabwe op bezoek
Geen trainingen in de vakantie, Heren 1 speelt op 30 april
Onze trimmers winnen de cup
24 juni Spabo-rally: schrijf je in
SportWays mei-kamp
Alle data voor trainen en spelen
Kalender

Opzeggen? Voor 1 mei!

In het theoretische geval dat je je lidmaatschap wil opzeggen, doe dat dan voor 1 mei schriftelijk via info@spandersbosch.nl. Zeg je na 1 mei op, dan ben je een boete verschuldigd (zie onze Statuten en Huishoudelijk Reglement).

Schoolteam Zimbabwe op bezoek

Vrijdagavond werd een heuse interland op Spandersbosch gespeeld. Meisjes MO18-2 ontving het Arundel schoolteam uit Harare, Zimbabwe. Een van die meisjes speelt ook in het nationale team van Zimbabwe.

De tribune was compleet gevuld met ouders, trainers, vrienden, jongste jeugd en andere geïnteresseerden. De swingende yell van het schoolteam gaf al zoveel positieve energie dat het een mooie wedstrijd moest worden.En dat werd het ook.

De wedstrijd kende een hoog tempo eindigde in een spectaculaire 4-4. De tribune werd na afloop bedankt wederom met gezang en ritmisch geklap. In het clubhuis ging het feest door met een gezamenlijk diner, zelf gebakken taarten, veel muziek en gedans op tafels en stoelen.

Deze avond liet weer zien hoe mooi hockey is en hoe het spelletje kinderen op een sportieve manier met elkaar kan verbinden. Onvergetelijk.

Allard van Gelderen

Geen trainingen, wel Heren 1 thuis op 30 april

De komende twee weken is het meivakantie en zijn er geen trainingen en wedstrijden. Tijd om lekker uit te rusten en misschien een clinicje van Sportways mee te pakken. Maar ook om naar de wedstrijd van Heren 1 te komen, op 30 april om 14.45 uur thuis op onze eigen club.

Onze trimmers...

zijn top! En de winnaars van het Night of the Trim toernooi in Huizen. Gefeliciteerd!

Aanmoediging: meld je aan voor de rally

In de wandelgangen horen we van veel mensen dat ze van plan zijn zich in te schrijven voor deze mooie, professioneel opgezette rally met after party. Deze mensen willen we aanmoedigen om dat ook daadwerkelijk te doen, zodat we ons alvast kunnen verheugen op dit evenement.

Je kunt je inschrijven via deze link of onderstaande QR code.

Boost jouw hockeyskills met een tophockeyer uit de hoofdklasse!

Ga met Daan Dekker het veld op tijdens het SportWays hockeykamp in de meivakantie

Klik hier om je direct aan te melden.

Wil jij jouw hockeyskills een boost geven met een tophockeyer uit de Hoofdklasse? Kom dan naar het hockeykamp van SportWays in de meivakantie! Tijdens het kamp komt niemand minder dan Daan Dekker langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou zijn beste hockeyskills te leren.

De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken, leuke spellen te spelen en heel veel lol te trappen.

Wie is Daan Dekker?

Daan staat elke zondag op het veld met AH&BC Heren 1 en speelde tot voorkort voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is alle aanvallers de baas en laat geen enkele bal passeren. Daan is inmiddels een echte SportWays legende, en maakt van elk hockeykamp een feestje.

Daan staat één dagdeel van het kamp samen met jou op het veld. Het hockeykamp is in de meivakantie, van 1 tot en met 3 mei 2023. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan!

naar boven ^

Speel- en trainingsdagenkalender

24 apr–5 mei Meivakantie (geen trainingen)
13 mei COMPETITIE
14 mei BoschkabouterCOMPETITIE
18 mei Hemelvaartsdag, geen training
20 mei Hemelvaartszaterdag, COMPETITIE
21 mei BoschkabouterCOMPETITIE
27 mei Pinksterzaterdag, COMPETITIE
29 mei 2e Pinksterdag, inhaaldatum (wedstrijd afgelast voor deze datum)
 
03 jun COMPETITIE
04 jun Boschkabouterslotdag & inhaaldatum competitie (wedstrijd afgelast voor deze datum)
10 jun COMPETITIE (laatste wedstrijddag)
17 jun Slotdag Jongste Jeugd
 
21 aug Start trainingen 1e lijnteams
03 sep Gooisch Jeugd Kampioenschap & Start (Sub)Topklasse O18/O16

Kalender

16 jun - Minislotnacht
24 jun - Lustrumrally
26 jun - ALV
Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2023 Spandersbosch, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp