Copy
Via deze mail vragen we je om een korte vragenlijst (ca. 5 minuten) in te vullen. Zo help je ons om te onderzoeken hoe we de Maand van de Geschiedenis dit jaar het beste kunnen vormgeven. Je vindt de enquête hier.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Wil je ook de publieksnieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.
Hoe ziet jouw Maand van de Geschiedenis eruit?
Vul de korte vragenlijst in en laat het ons weten
Waar het culturele seizoen normaal gesproken in deze periode floreert, blijven dit voorjaar de deuren van musea, archieven en andere erfgoedinstellingen maandenlang gesloten. Hoe lang dat nog gaat duren en wat de gevolgen daarvan zijn is nog onbekend.

Ook bij de Maand van de Geschiedenis houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Hoewel het nog bijna een halfjaar duurt voor het oktober is en wij uiteraard hopen dat we een Maand bomvol activiteiten en evenementen kunnen organiseren, houden we er ook rekening mee dat de Maand er dit jaar mogelijk anders uit komt te zien dan voorgaande jaren. 
 

Om te kunnen beslissen hoe we de Maand van de Geschiedenis dit jaar moeten vormgeven, is het belangrijk voor ons om te weten hoe jij, als deelnemer, hier tegenaan kijkt. Daarom willen we je vragen deze korte vragenlijst in te vullen. Zo krijgen we een beeld van de huidige situatie en van jullie verwachtingen van dit najaar. Alvast veel dank!
Ga naar de enquête
Waarom ontvang ik deze mail?
Je ontvangt deze mail omdat je in 2019 hebt deelgenomen aan de Maand van de Geschiedenis of omdat je je hebt aangemeld voor de deelnemersnieuwsbrief. Wil je ook onze publieksnieuwsbrief ontvangen, met artikelen, winacties en uit- of thuistips?
Meld je aan voor de publieksnieuwsbrief

CONTACT 

Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je ons bereiken op:
maand@openluchtmuseum.nl
T 026-2006505