Copy
Tickets voor de inspiratiedagen zijn nu beschikbaar!
Door een technische storing bleek het helaas niet mogelijk om tickets te bestellen voor de inspiratiedagen in Zwolle en Breda. Inmiddels zijn deze weer beschikbaar.

Wil jij dit jaar (weer) meedoen met de Maand van de Geschiedenis? Bezoek dan een van onze inspiratiedagen om je onder te dompelen in Oost/West en praktische tips en tricks te ontvangen. Zo ontdek je hoe je een mooie activiteit organiseert én communiceert. Bovendien vormen de inspiratiedagen van de Maand van de Geschiedenis een uitgelezen kans om te netwerken met collega's uit het erfgoedveld en nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen.

Dit jaar bieden we twee inspiratiedagen aan in verschillende regio's van het land, zodat er vrijwel altijd een bij jou in de buurt is. Tickets voor de bijeenkomsten kosten € 10 en zijn inclusief lunch, koffie/thee en borrel.
Bestel tickets voor een van de inspiratiedagen
Maandag 23 maart
Zwolle
Donderdag 2 april
Breda
PROGRAMMA

12.15u - inloop met lunch
13.00u - panelgesprek: Goede buren. Historisch Nieuwsblad-redacteur Bas Kromhout gaat in gesprek met deskundigen over de relatie tussen Nederland en onze ooster- en westerburen in historisch perspectief.
13.50u - interview: Abdelkader Benali schrijft dit jaar het essay voor de Maand van de Geschiedenis en vertelt hierover.
14.20u - pauze
14.40u - parallelsessie 1: workshops en minicolleges.
15.20u - parallelsessie 2: workshops en minicolleges.
16.00u - pauze
16.10u - performance
16.30u - afsluiting en netwerkborrel


Bestel tickets voor deze inspiratiedag

PROGRAMMA

12.15u - inloop met lunch
13.00u - panelgesprek: Omstreden verleden. Historisch Nieuwsblad-redacteur Bas Kromhout gaat in gesprek met deskundigen over de sporen van koloniaal erfgoed. Waar zien we de koloniale erfenis in het straatbeeld terug? Wat willen we laten zien en wat juist niet? Wat zijn de best practices van omgang met dit verleden en waar is het juist faliekant misgegaan?

14.20u - pauze
14.40u - parallelsessie 1: workshops en minicolleges.
15.20u - parallelsessie 2: workshops en minicolleges.
16.00u - pauze
16.10u - performance
16.30u - afsluiting en netwerkborrel

Bestel tickets voor deze inspiratiedag

Bestel een ticket à € 10 voor een van de inspiratiedagen
Waarom ontvang ik deze nieuwsbrief?
Je ontvangt de deelnemersnieuwsbrief omdat je vorig jaar een activiteit hebt georganiseerd in de Maand van de Geschiedenis. Ontvang je liever (ook) de geschiedenismailing, met elke maand mooie artikelen, agendatips en meer over geschiedenis en Oost/West? Meld je dan aan voor onze publieksnieuwsbrief.
Meld je aan voor de publieksnieuwsbrief

CONTACT 

Heb je vragen, dan kun je ons bereiken op:
maand@openluchtmuseum.nl
T 026-2006505