Copy
Klik hier als deze e-mail niet goed leesbaar is.
Voeg nieuwsbrief@ons-buiten.nl toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte. 
Nieuwsbrief Tuinpark Ons Buiten - 5 december  2014

Van de voorzitter

Er zijn in de komende tijd nog verschillende activiteiten. Het Sinterklaasfeest, de Algemene ledenvergadering, het kerstklaverjassen, het kerstbloemschikken, het feest op oude jaar avond en dan in het nieuwe jaar onze nieuwjaarsreceptie. Kortom volop gelegenheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten.
Het bestuur zou het zeer op prijs stellen wanneer u massaal op de ALV aanwezig bent, zodat wij de te bespreken onderwerpen van alle kanten worden belicht. U heeft toch vast een mening over het gebruik van houtkachels, de handhaving van regels, geluidsoverlast, het gedrag van tuinders naar commissies en bestuur, hoe we omgaan met werkbeurten en hoe staat het met de afhandeling van de wateroverlast.
Uw inbreng is belangrijk.

Hopelijk tot ziens op 13 december om 13.00 uur in de zaal.
 
Jan Pot

Van het secretariaat

  • De uitnodiging, agenda en informatie voor de Algemene ledenvergadering van 13 december 2014 staat in de Ons Buiten Klossie. Het uitgebreide verslag van de vorige ALV en het machtigingsformulier staat op onze website.
  • Vanwege het zachte weer is besloten om het water nog niet af te sluiten. Dit zal binnenkort gebeuren wanneer de weersverwachting koud weer is, maar niet voor zaterdag 29 november 2014. Het is uiteraard verstandig dat u binnenkort de kranen in uw waterput dichtdraait en de leidingen gaat doorblazen. U bent dan voorbereid op vorst. Dit is zeker verstandig wanneer u in het winterseizoen niet meer op de tuin komt. Het dichtdraaien van de kranen in de waterput en het doorblazen van de leidingen voorkomt dat u in het voorjaar problemen met wateroverlast krijgt. Wanneer het weer het toelaat gaat half maart 2015 het water er weer op.
  • Onze imker Oscar Eerland heeft heerlijke biologische bloemen honing gemaakt. De prijs is € 6,00 per pot van 450 gram en 2 stuks voor € 10.00. Te bestellen bij Oscar Eerland imker@ons-buiten.nl of 0625012980.

Tuinoverdracht

De volgende tuinen zijn sinds de vorige opgave in 2014 overgedragen.  In 2014 is tot nu toe 11 tuinen toegewezen aan aspiranten.

Wij wensen de vertrekkende leden het allerbeste toe en hopen dat ze goede herinneringen zullen bewaren aan tuinpark Ons Buiten. De nieuwkomers wensen wij veel tuingenot toe. We hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen op ons mooie tuinpark. Overleg van leden met het bestuur uitsluitend op afspraak.
Neemt u contact op met de secretaris, bij voorkeur per mail secretariaat@ons-buiten.nl.
 

Inschrijving aspiranten

De eerstvolgende keer dat belangstellende zich kunnen inschrijven is op zaterdag 4 april 2015. Alleen als aspirant van Ons Buiten kunt u inschrijven op een beschikbare tuin.

Overlast evenementen sportpark Riekerhaven

10 december komt de Stadsdeelraad-Nieuw West bijeen om het evenementen-beleid voor het komende jaar te bepalen. Wil u laten weten dat u veel overlast ervaart van de festivals op Riekerhaven? Download u dan deze "Zienswijze" en stuurt u die aub ruim voor 9 december op naar het Stadsdeel. Liefst aangetekend.

Zienswijze Evenementen

Zienswijze Oeverlanden
 
"AMSTERDAM - Stadsdeel Nieuw-West bespreekt volgende week woensdag de knelpunten rond evenementen. Tijdens de dancefeesten bij sportpark Riekerhaven was het geluid soms tot in Buitenveldert en Zuid te horen. Ook voor volgend jaar zijn er weer vergunningen aangevraagd voor evenementen in het sportpark. Omwonenden die overlast door de evenementen ervaren kunnen, zodra de vergunningen zijn aangevraagd, zienswijzen indienen, veel mensen weten alleen niet hoe. " Op deze site kunt u meer lezen over evenementen  en de Zienswijze en wat u kunt doen.
Te bestellen bij Oscar Eerland
Imker@ons‐buiten.nl  06-25012980
Prijs: â‚¬ 6  per pot van 450 gram, 2 stuks € 10

Agenda

Maand Dag Activiteit   tijd
           
1 Dec Maandag Vergadering BTC en VFC incl. overleg met leden   19.30
1 Dec Maandag Bestuursvergadering   20.00
5 Dec Vrijdag Sinterklaas    
13 Dec Zaterdag Algemene leden vergadering ALV   13.00
14 Dec Zondag Kerstklaverjassen   12.00
20 Dec Zaterdag Kerstbloemschikken   12.00
25 Dec Donderdag 1e Kerstdag    
26 Dec Vrijdag 2e Kerstdag    
  2015        
1 Jan Donderdag Nieuwjaarsdag    
4 Jan Zondag Nieuwjaarsreceptie   14.00
Toelichting
1.Indien er overdrachten zijn en uitsluitend op uitnodiging.


Zie voor verdere informatie en laatste wijzigingen in de vitrines en aanplakbiljetten.
Hier vind u ook de toelichting bij de agenda. Of kijk in de Googleagenda op de website.

Opmerkingen
  • Overleg van leden met het bestuur uitsluitend op afspraak. Neemt u contact op met de secretaris, bij voorkeur per mail secretariaat@ons-buiten.nl.
  • Aspiranten (toekomstige leden) kunnen zich op de 1e zaterdag van de maanden april t/m september inschrijven. De eerstvolgende mogelijkheid is 4 april 2015. Zie voor verdere informatie onze website www.ons-buiten.nl.

Bijdrage leveren

Wilt u een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief? 
Mail dan naar de nieuwsbrief@ons-buiten.nl 

Foto's zijn ook altijd welkom en kunt u ook mailen naar bovenstaand email adres. 

Bij voorbaat dank.
Met vriendelijke groet,
Jan Pot
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Tuinpark Ons Buiten, Alle rechten voorbehouden.

schrijf je uit van deze lijst    
verander je abonnement voorkeuren