Copy
...för hus och människor...
Byggnadsvårdsföreningen


P L A T S A N N O N S

(hjälp oss gärna att sprida detta vidare)


 

Den sista augusti slutar Björn Olsen - så nu söker vi en ny

ENGAGERAD MEDARBETARE TILL VÅRT KANSLI


Vill du vara med och driva en aktiv förening som har som mål att sprida kunskap om levande kulturmiljöer och sunt byggande? Vill du tillsammans i ett tight arbetslag få fler att förstå värdet av byggnadsvård och kunskaper från tidigare generationer? Vill du utveckla dina egna kunskaper genom ett omväxlande och kreativt arbete?

Svenska Byggnadsvårdsföreningen är en rikstäckande ideell förening med c:a 6 000 medlemmar. Föreningen leds av en styrelse och ett kansli med tre anställda. Kansliet är inrymt i en vacker 1700-talsbyggnad i centrala Stockholm. Runt om i landet har vi ett 60-tal ideellt arbetande länsombud.

Vi söker dig som vill vara med och driva vår utåtriktade verksamhet, både programaktiviteter som byggnadsvårdsläger, temadagar och inte minst arbete med vår webbplats och sociala medier. Du kommer att få ett övergripande ansvar för Föreningens nyhetsflöde både på webb och i vår medlemstidning Byggnadskultur och även vara delaktig i framtagande av presentationsmaterial. I arbetet kommer du ha mycket kontakt med samarbetspartner och konsulter.

Önskvärda kvalifikationer:

Du har relevant erfarenhet inom kommunikationsområdet och kan uttrycka dig tydligt och medryckande i tal och skrift och tvekar inte över att representera föreningen utåt. Du är van att arbeta strukturerat i projekt och stimuleras av flexibla arbetsuppgifter. Vi värdesätter din helhetssyn och att du tar ansvar för uppgifterna från ax till limpa. Du har god kunskap om nya medier och gärna erfarenhet av Joomla som är vårt redigeringsverktyg för webbplatsen. Ett brinnande intresse för kulturhistoria och gamla hus är meriterande men inget krav.

Läs mer om oss och våra verksamheter på www.byggnadsvard.se

Tillträde: enligt överenskommelse

Mer information om tjänsten lämnas av verksamhetsledare Stephan Fickler, telefon 08-300085, e-post stephan@byggnadsvard.se eller ordförande Björn Ohlén, telefon 0302-520 532, e-post: bjorn.ohlen@vgregion.se.

Skriftlig ansökan med meritförteckning, löneanspråk och referenser ska ha inkommit senast 24 maj 2013 per e-post till kansli@byggnadsvard.se eller till adress: Svenska byggnadsvårdsföreningen, Box 6442, 113 82 Stockholm. 


© 2013 Byggnadsvårdsföreningen, Alla rättigheter reserverade.