Copy
...för hus och människor...
Byggnadsvårdsföreningen

Byggnadsvårdens konvent 2013
är snart här!

 


Vill du vara en del av arenan där alla som arbetar med byggnadsvård träffas, lär av varandra och knyter kontakter? En Mötesplats där forskning, företag, föreningar och offentliga aktörer tillsammans utvecklar området och via samverkan påverkar samhällsbyggandet genom bättre kunskap om kulturvärden, beprövade material och tekniker. En mötesplats som gör byggnadsvården starkare. Då har du väl inte glömt bort att anmäla dig till Byggnadsvårdens konvent i Mariestad den 2-4 oktober!


Programmet är ett digert smörgåsbord av teori och praktik och så omfattande att man inte kan hinna med allt. På schemat står teman som restaureringsprojekt, färg, hantverksforskning, energi och landet runt. På konventet finns dessutom både materialstudio, filmstudio och hantverksworkshops.

Torsdagen den 3 oktober klockan 18.00 går Svenska byggnadsvårdsföreningens branschmingel av stapeln. Du som går på konventet är självklart även välkommen att ta vara på detta tillfälle till möten, erfarnhetsutbyte och nya kontakter med kollegor och branschfolk!


Ladda ner fullständigt program för Byggnadsvårdens konvent här.
Anmäl dig till Byggnadsvårdens konvent här.

Sista anmälningsdag är 9 september.

© 2013 Byggnadsvårdsföreningen, Alla rättigheter reserverade.